TRACKING_TAG Zit-sta bureau voor gezond werken Menu

Zit-sta bureau voor gezond werken

Zit-sta werken voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Steeds meer bedrijven gaan over tot de aanschaf van elektrisch verstelbare zit-sta bureaus maar je ziet ze ook steeds vaker bij de ZZP-er voor de thuiswerkplek. Computerwerk afwisselen door deels te zitten en deels te staan is goed voor de bloedsomloop maar ook voor spieren en gewrichten. Lage rugklachten en hernia’s worden deels veroorzaakt door langdurig zitten en dan vaak ook nog in een verkeerde werkhouding. Staand werken geeft meer energie en meer creativiteit met uiteindelijke meer productiviteit.

Wat is een goede werkhoogte?

Normaal is het voor een ergonomisch verantwoorde werkhouding al belangrijk dat de hoogte van het bureau goed kan worden ingesteld. Dat wil zeggen op de hoogte van de armleuningen van de bureaustoel. Zeker als het gaat om een wisselwerkplek is het zaak dat dit eenvoudig individueel is in te stellen. Wanneer het gaat om een zit-sta bureau gelden weer andere ergonomische uitgangspunten. Bij een zit-sta tafel gaat het om de afwisseling tussen zitten en staan. Gemiddeld doen mensen dit, afhankelijk van de werkzaamheden, 4 tot 6 keer per dag.

Meer bewegen op de werkplek

Zitten is dodelijk en zitten is het nieuwe roken zijn teksten die we de laatste tijd regelmatig in het nieuws zien. Juist de afwisseling tussen zitten en staan is gezond voor mensen. Bij een verstelbare zit-sta tafel is het ook eenvoudig om bijvoorbeeld een Deskbike (bureaufiets) neer te zetten voor nog meer beweging aan het bureau. Meer bewegen brengt ook meer plezier en een hogere productiviteit. Aandacht voor ergonomie zorgt uiteindelijk voor minder ziekteverzuim en tevreden medewerkers.

Goedkoop zit-sta bureau

Er zijn diverse goedkope zit-sta tafels te koop ook wel hoog-laag bureaus genoemd. Let echter bij de aanschaf goed op de kwaliteit. Niet alle tafels zijn even stabiel en zeker niet in de hoogste stand.
BeterZitten heeft een keuze gemaakt voor een elektrisch verstelbare zit sta bureau met een uitstekende prijs-kwaliteit.
In de bladmaat 160 cm  x 80 cm voor € 895,00 exclusief BTW . Andere afmetingen tegen meerprijs verkrijgbaar.
Onderstel in wit of aluminium, bladkleur in overleg.
De prijs is inclusief inhuizen en montage ( met uitzondering van de waddeneilanden)

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte bel 0318-484854 of vul het contactformulier in.