// Zit-sta bureau
×
Zit-sta bureau BeterZitten

Elektrisch verstelbaar

Zit-sta bureau voor meer beweging op de werkplek

Steeds meer bedrijven stappen over op de aanschaf van elektrisch verstelbare zit-sta bureaus. Maar je ziet ze ook steeds vaker bij ZZP’ers en voor thuiswerkplekken. Het afwisselen van zitten en staan tijdens computerwerk is goed voor de bloedsomloop en bevordert de gezondheid van spieren en gewrichten. Langdurig zitten en een verkeerde werkhouding zijn deels verantwoordelijk voor lage rugklachten en hernia’s. Door staand te werken krijg je meer energie en creativiteit, wat uiteindelijk resulteert in meer productiviteit.

Prijs afhankelijk van de bladmaat en bladkleur vanaf 695 Euro exclusief BTW (inclusief inhuizen en montage)

Je kan ook een zit-sta tafel leasen, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Wat is een goede werkhoogte?

Voor een ergonomisch verantwoorde werkhouding is het normaal gesproken belangrijk dat de hoogte van het bureau goed kan worden ingesteld, zodat deze overeenkomt met de hoogte van de armleuningen van de bureaustoel. Dit is vooral belangrijk bij wisselwerkplekken, waarbij het bureau eenvoudig individueel instelbaar moet zijn. Echter, bij een zit-sta bureau zijn er andere ergonomische uitgangspunten van toepassing. Hierbij gaat het om de afwisseling tussen zitten en staan gedurende de dag, afhankelijk van de werkzaamheden, gemiddeld 4 tot 6 keer per dag.

Meer bewegen op de werkplek

Zitten is dodelijk en zitten is het nieuwe roken zijn teksten die we de laatste jaren regelmatig in het nieuws hebben gezien. Juist de afwisseling tussen zitten en staan is gezond voor mensen.  Aandacht voor ergonomie zorgt uiteindelijk voor minder ziekteverzuim en tevreden medewerkers.

Goedkoop zit-sta bureau

Er zijn verschillende goedkope zit-sta tafels te koop, ook wel bekend als hoog-laag bureaus. Let echter bij de aanschaf goed op de kwaliteit, omdat niet alle tafels even stabiel zijn, vooral niet in de hoogste stand. Bij BeterZitten hebben we gekozen voor een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De tafel heeft een bladmaat van 160 cm x 80 cm en kost 695 Euro exclusief btw. Andere afmetingen zijn beschikbaar tegen een meerprijs. Het onderstel is verkrijgbaar in zwart, wit of aluminium en de bladkleur is bespreekbaar. De prijs is inclusief inhuizing en montage (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Samenwerking met Quality Office

Voor zit-sta bureaus en overige kantoorinrichting werkt BeterZitten nauw samen met Quality Office.
Klik hier om naar de website van Quality Office te gaan. Daar vind je een zeer uitgebreide catalogus met prijzen.

Zit-sta bureau knoppen

Neem contact op

Heb je vragen over onze producten of over jouw zit- of werkplek? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Of bel 0318-484854.

"*" geeft vereiste velden aan

Door het insturen van dit formulier geef ik BeterZitten toestemming om de gegevens die ik heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Wij gaan altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer daarover in ons privacy beleid

Contactdetails

0318 – 48 48 54
info@beterzitten.nl

Postadres
Kauwenhoven 78
6741 PW Lunteren
Geen showroom

KVK 63214857

Ervaar het zelf

Onze producten

Ergo300 BeterZitten

Professionele bureaustoelen

Een professionele en ergonomische bureaustoel verhelpt niet alleen klachten, maar voorkomt deze ook.

Bureaustoel op maat maken BeterZitten

Bureaustoel op maat

Niet iedereen past op een standaard bureaustoel. Wij maken bureaustoelen op maat met passie en ambacht.

Overige producten BeterZitten

Overige producten

Naast bureaustoelen verkopen wij ook professionele zit-sta bureaus, ergonomische krukken en diverse andere producten.