// Over ons | BeterZitten
BeterZitten Ergonomische bureaustoelen

BeterZitten

Over ons

Met meer dan 20 jaar ervaring en expertise in zitoplossingen, zorgen wij ervoor dat zittende werknemers een ergonomische werkplek hebben. Hierdoor kunnen ze pijnvrij, gezond en gelukkig werken.

Onze producten Werkwijze
×
BeterZitten training op locatie

Wie we zijn

De specialist in ergonomisch zitten

BeterZitten is opgericht door Roelof Wobben, een gepassioneerde zitspecialist met als doel de kwaliteit van leven van de zittende werkende mens te verbeteren. Met meer dan 20 jaar ervaring biedt hij voor iedere werk- en zitplek een passende ergonomische oplossing. Dit zie je terug in onze selectie van hoogwaardige ergonomische bureaustoelen, maar ook in de workshop Ergonomie in de praktijk. Wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van een gezonde en comfortabele werkplek.

Professionele bureaustoelen

Beterzitten voor iedereen over ons

Onze missie

Jou beter laten zitten

Een slechte werkhouding kan leiden tot fysieke klachten en een negatieve invloed hebben op je kwaliteit van leven. Wij willen je helpen om beter te zitten, zodat je vitaler en productiever kunt werken. Of je nu op kantoor, thuis of in een praktijk werkt. Onze jarenlange ervaring hebben we gebundeld in een GRATIS e-book “Zit slimmer, werk beter”. Ontdek alles over het instellen van een bureaustoel en het ergonomisch inrichten van je werkplek.

Download E-Book

Ontdek onze

Populaire bureaustoelen

Ergo300 BeterZitten

Bureaustoel Ergo 300

Onze meest verkochte bureaustoel

Professionele bureaustoel Ergo 452

Bureaustoel Ergo 452

Ideaal voor mensen met rugklachten

Professionele bureaustoel Nuance

Bureaustoel Nuance

Bureaustoel speciaal ontworpen voor vrouwen

Vrijblijvend advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het inrichten van jouw ergonomische werkplek? Wij denken graag met je mee! Neem gerust contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan