ergonomie op de werkplek

BeterZitten

Over ons

Met ruim 20 jaar ervaring – en specialisme in zitoplossingen – realiseren we ergonomische zitplekken voor zittende werkende mensen. Zodat ze pijnvrij, gezond en gelukkig kunnen werken.

Onze producten Werkwijze
×
BeterZitten training op locatie

Wie we zijn

Uw zitspecialist

BeterZitten is opgericht door Roelof Wobben. Roelof is zitspecialist met een passie voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van de zittende werkende mens. Met ruim 20 jaar ervaring heeft hij een ergonomische oplossing voor iedere werk- en zitplek. Die oplossing vindt u in onze selectie kwalitatieve ergonomische producten – maar ook in onze interactieve online workshop en onze workshop op locatie.

Week proberen

Beterzitten voor iedereen over ons

Onze missie

Beter zitten voor iedereen

Een slechte werkhouding leidt niet alleen tot fysieke klachten, maar beïnvloedt ook de kwaliteit van leven. Wij helpen u om beter te zitten. En dus om vitaler en productiever te werken. Op kantoor, thuis of in de praktijk. U zit comfortabel en gezond met onze ergonomische producten. Altijd perfect af te stellen op uw lichaam.

Week proberen

Ontdek onze

Populaire producten

Ergo300 BeterZitten

Bureaustoel Ergo 300

Onze meest verkochte bureaustoel

Professionele bureaustoel Ergo 452

Bureaustoel Ergo 452

Ideaal voor mensen met rugklachten

Professionele bureaustoel Nuance

Bureaustoel Nuance

Bureaustoel speciaal voor vrouwen

Vrijblijvend advies

Benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met u mee als het gaat om het inrichten van uw ergonomische werkplek. Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Bureaustoel gratis proberen?