TRACKING_TAG Over ons Menu

Over ons

Maak kennis met BeterZitten door het bekijken van de bedrijfsfilm.

BeterZitten® draait om Roelof Wobben, zitspecialist met een passie voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van de zittende werkende mens. Wobben is ruim negentien jaar adviseur duurzame kantoorinrichting, waarbij de gezonde mens altijd het uitgangspunt van zijn inzet is. De nadruk van het werk van BeterZitten® ligt op het adviseren van ergonomische bureaustoelen en werkplekaanpassingen zoals de inzet van een zit-sta bureau. Nochtans heeft Wobbens kennis en kunde ertoe geleid dat ergonomische oplossingen zijn ontwikkeld voor andere werkomstandigheden.

Afgezien van een minimale kantoorbemensing (en elk zit op een uitmuntende ergonomische stoel), schakelt BeterZitten® voor elk project alleen die specialisten in als die voor die specifieke casus van waarde zijn. Zo worden onnodige kosten vermeden. Beterzitten heeft daarom een dubbele voorsprong. Niet alleen is de kennis en kunde ongeëvenaard in Nederland. Ook is Beterzitten® kosteneffectiever dan architecten met dure kantoren, kantoorinrichters met kostbare showrooms en voorraadhoudende dozenschuivers. Een stoel wordt immers niet eerder besteld dan nadat ertoe besloten is.

Voorlichting en advies

Naast het assortiment speciale bureaustoelen en andere zitoplossingen, investeert BeterZitten® ook in levenskwaliteit door kennisoverdracht. Niet alleen door on-site werkplek- en zitadvies, trainingen en workshops, maar ook door dynamische en veelal op maat gemaakte presentaties en inleidingen. Deelnemers krijgen een beter begrip van de werking van hun lichaam in de zit-werksituatie en een groter respect voor belang van een goede zithouding. Een presentatie van BeterZitten® draagt daardoor bij aan een hogere productiviteit en een lager verzuim.

wat niet weet, dat niet deert

‘Wat niet weet, dat niet deert’ gaat bij het zitten beslist niet op. Wie niet weet wat verkeerd zitten veroorzaakt, krijgt de rekening dubbel en dwars uitbetaald. Maar het (verkeerd) zitten is een zo gedachteloos, zeg maar achteloos, gedrag, dat zelf een licht aanwassende pijn in de onderrug door de werk-zitters niet tot een zitaanpassing leidt. Pas als de pijnprikkel hoog wordt, komt de zitter in beweging. Letterlijk.

Au is ho!

In de lezingen, inleidingen of workshops van BeterZitten® leren werknemers zich bewust te zijn van de signalen van het lichaam en leren zij deze te interpreteren. Zo zijn ze ook in staat te reageren op prikkels en later te anticiperen op mogelijke effecten. De presentaties van BeterZitten® zijn behalve erg nuttig ook leuk om mee te maken.

BeterZitten® werkt samen met ergonomen en fysiotherapeuten.

Curatief advies.
Wie een zitprobleem heeft, heeft een dubbelgroot probleem. Mensen met fysieke beperkingen zijn al vaak op een zittend beroep aangewezen. Wanneer zij ook nog eens op onvolwaardig zitmeubilair moeten functioneren kan dit de kwaliteit van leven zeer negatief beïnvloeden. Nog afgezien van het feit dat de productiviteit navenant geschaad kan worden. BeterZitten® excelleert in maatwerk oplossingen voor iedereen die niet optimaal gebruik kan maken van een gewone of ergonomische bureaustoel. Voor elk individu is een zitoplossing en als het moet, wordt die op de centimeter en gram ingemeten en op maat gebouwd. Wie lang, klein, smal of breed is of anderszins qua lichaamsbouw of maten afwijkt , kan zich verheugen in het besef dat BeterZitten® ook voor hen een perfecte zitoplossing heeft.

Wij zijn u graag van dienst met advies of een gratis proefplaatsing.

Showroom.
Sinds 2018 is de Showroom in Lunteren gesloten. Dit doordat de dienstverlening zich steeds meer van de showroom naar de locatie van de klant verplaatste. Wij gaan nu met de gewenste stoel(en) naar de klant toe voor advies en een proefplaatsing. Wij komen graag naar u toe.

Werkplaats en zitstudio.
In Herpen is onze werkplaats waar we aanpassingen aan stoelen doen en de HIPPIE en Nuance produceren. Er is een kleinen zitstudio waar stoelen bekeken en gepast kunnen worden.

Ergens in het land afspreken.
Het is ook mogelijk ergens in het land af te spreken voor advies, of om een bureaustoel of zadelkrukken uit te proberen of te kopen. Wij hebben de beschikking over een kantoor in Utrecht, Rotterdam of Den Bosch.

Voor meer informatie bel 0318-484854 of stuur een mail naar [email protected]