// Over BeterZitten | Goed – en gezond – zitten
BeterZitten Ergonomische bureaustoelen

BeterZitten

Alles over BeterZitten

Als je een dag hard werkt, wil je natuurlijk geen nek-, rug- en schouderklachten krijgen. Gelukkig kunnen we je bij BeterZitten helpen om een ergonomische zitplek in te richten en je voorzien van deskundig advies, zodat je in de juiste houding kunt werken en klachten kunt voorkomen.

Online workshop Onze producten
×
We leveren ergonomische producten

Een goede en gezonde werkplek

Ergonomische producten

Oncomfortabel zitten kan veel ongemak veroorzaken. Je bent minder productief en voelt je minder vitaal. Bij BeterZitten willen we daar verandering in brengen. Met onze bewezen effectieve bureaustoelen en andere ergonomische producten kun je pijnklachten verminderen en voorkomen. We helpen je graag bij het vinden van de bureaustoel die het beste past bij jouw lichaam.

Week proberen

Beter Leren Zitten

Start vandaag met BeterZitten

Beter Leren Zitten

Bij BeterZitten delen we graag onze kennis, zodat jij meer grip krijgt op jouw zithouding. We leren je beter zitten met onze online workshop. Tijdens deze workshop leggen we uit waarom goed zitten zo belangrijk is en hoe je de werkplek het beste kunt inrichten. Denk hierbij aan het instellen van jouw beeldscherm, bureau en natuurlijk jouw stoel.

Leer beter zitten

Klachten voorkomen workshop zitten

Klachten verminderen en voorkomen

Workshop zitten

BeterZitten verzorgt ook workshops op locatie voor bedrijven die gezonde en goede werkplekken willen realiseren voor hun medewerkers. Met onze workshop zorgen wij ervoor dat jij en jouw collega’s bewuster omgaan met jullie werk- en zithouding door jullie inzicht te geven in de werkhouding en te zorgen voor verbetering . Zo werken we preventief aan een goede gezondheid.

Naar workshop zitten

veelgestelde vragen BeterZitten

Hoe werkt het

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik een goede zithouding heb?
Heeft u pijnklachten tijdens of na een dag werken? Bijvoorbeeld, pijn in de nek, in de rug of in uw schouders? Dan heeft u waarschijnlijk geen goede werk- en zithouding. Bij BeterZitten helpen we u graag om te checken of uw zithouding ergonomisch is. Ook geven we advies voor het verbeteren van de zithouding. U kunt ook bij Over ons in het menu het gratis E-book downloaden.
Hoe weet ik of mijn werkplek optimaal is?
Twijfelt u of uw werkplek – of die van uw medewerkers – optimaal is ingesteld? Dan is onze werkplekcheck wat voor u! We komen langs op locatie en doen een meting, observatie, interview en schriftelijk rapportage. We controleren de instellingen van de stoel, het beeldscherm en muis en ook de hoogte van het bureau. Op basis daarvan geven we tips en advies voor eventuele aanpassingen. We zijn hier ongeveer een kwartier tot een half uur mee bezig.
Kan ik een bureaustoel op maat laten maken?
Ja, dat kan. Bij BeterZitten maken we een bureaustoel op maat die perfect is afgestemd op uw lichaam. Het is echter niet altijd nodig en vaak kunnen we al helpen met een standaard stoel als de Ergo 452.
Is een ergonomische bureaustoel wat voor mij?
Voert u werk uit waarbij u vaak en langdurig zit? Dan is een ergonomische bureaustoel zeker wat voor u! Uw werk- en zithouding zijn namelijk erg belangrijk voor uw productiviteit en vitaliteit. Op termijn kunt u namelijk last krijgen van rugklachten, nekklachten, of andere klachten. Met een ergonomische bureaustoel kunt u klachten niet alleen verminderen – maar ook voorkomen.
Wat als ik niet tevreden ben met de bureaustoel?
Bij BeterZitten zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat u comfortabel zit. Daarom kunt u de bureaustoel een week lang gratis testen. Een proefplaatsing noemen we dat. We helpen u uiteraard bij het afstellen van de stoel en geven u gratis advies over het inrichten van een ergonomische werkplek. Bent u toch niet 100% tevreden met de bureaustoel? Dan halen we de stoel kosteloos op.
Kan ik ook een zadelkruk testen?
Een zadelkruk kan niet op proef worden geplaatst. We hebben daarvoor de ZitExpresse. Wij komen met een aantal krukken op locatie zodat u deze op uw eigen werkplek kunt uitproberen en dan direct een keuze kunt maken.

Volledige FAQ

Een ergonomische werkplek

Producten voor een comfortabele zitplek

Met meer dan 20 jaar ervaring is BeterZitten een specialist in ergonomisch zitten. We helpen je graag bij het realiseren van een goede – en gezonde – werkplek.

Vrijblijvend advies voor een gezonde werkhouding

Ga voor een gezonde zithouding en richt je werkplek ergonomisch goed in. Weten hoe? Neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag vrijblijvend advies!

"*" geeft vereiste velden aan