// Beter leren zitten | Voor een gezonde werkplek
BeterZitten Ergonomische bureaustoelen

Online workshop

Beter leren zitten

Optimaliseer je werk- en zithouding met onze online workshop. Leer hoe je je werkplek ergonomisch kunt inrichten en je bureau en bureaustoel op de juiste manier kunt instellen. Hiermee voorkom je nek-, rug- en schouderklachten en verbeter je jouw gezondheid en productiviteit.

Neem contact op
×
We leren u beter zitten

We leren je beter te zitten

Interactieve online workshop

Met onze interactieve online workshop krijg je inzicht in hoe je jouw werkplek optimaal kunt inrichten, wat van groot belang is! Een slechte werkhouding en zithouding hebben namelijk een enorme impact op je lichaam wanneer je dag in dag uit verkeerd zit. Door goed te zitten kan je de meest voorkomende zitklachten verminderen en voorkomen, zoals rug-, nek- en schouderklachten. Op deze manier kan je aan het eind van de dag zonder pijn naar huis gaan of juist weer productief aan de slag thuis.

Neem contact op

Online workshop video

Klachten verminderen en voorkomen

Wat komt er aan bod?

Tijdens de workshop – verzorgd door zitexpert Roelof Wobben – behandelt hij verschillende zaken die er samen voor zorgen dat je een betere zithouding krijgt. Hij geeft je inzicht in de beste werkhouding en werkwijze, legt uit hoe je de beeldschermwerkplek het beste kunt inrichten, hoe je de bureaustoel en het bureau kunt afstellen op je lichaam, en welke ergonomische hulpmiddelen je nog meer kunt gebruiken.

Neem contact op

Online workshop BeterZitten video

Start vandaag met beter zitten

Hoe het werkt

Je kunt de interactieve online workshop op elk gewenst moment volgen. Kies gewoon de datum en het tijdstip dat het beste bij jou past en ontvang ruim op tijd een link om toegang te krijgen tot de workshop.

Tijdens de workshop maak je kennis met Zitspecialist Roelof Wobben. Hij maakt gebruik van een vooraf opgenomen film met daarin een Powerpoint-presentatie. Hierdoor worden de verschillende onderwerpen goed visueel herkenbaar gemaakt. Roelof pauzeert regelmatig de film om live met deelnemers te praten en er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

Neem contact op

Ergonomische producten BeterZitten

Online workshop

Schrijf je in

Je kunt de online interactieve workshop zowel alleen volgen als samen met je collega’s. Het maakt niet uit of het gaat om je thuiswerkplek of je werkplek op kantoor. De workshop is geschikt voor iedereen die ergonomisch beter wil leren zitten. Normaal gesproken kost deze workshop € 49,95, maar momenteel hebben we een speciale aanbieding voor slechts € 39,- inclusief BTW. Vul het formulier in en schrijf je direct in voor de online workshop.

Bedrijven kunnen ook een collectieve afspraak maken voor hun personeel op de door hen gewenste dagen en tijden. Voor meer informatie en een offerte kun je contact met ons opnemen.

Beschikbare data en tijden

Binnenkort komen hier weer nieuwe data en tijden voor online deelname.

Neem contact op

veelgestelde vragen BeterZitten

Hoe werkt het

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik een goede zithouding heb?
Heeft u pijnklachten tijdens of na een dag werken? Bijvoorbeeld, pijn in de nek, in de rug of in uw schouders? Dan heeft u waarschijnlijk geen goede werk- en zithouding. Bij Beter Zitten helpen we u graag om te checken of uw zithouding ergonomisch is. Ook geven we advies voor het verbeteren van de zithouding.
Hoe weet ik of mijn werkplek optimaal is?
Twijfelt u of uw werkplek – of die van uw medewerkers – optimaal is ingesteld? Dan is het volgen van de workshop wat voor u! Het geeft inzicht in de werkhouding en zorgt voor verbetering daarvan. U leert hoe u zelf de bureaustoel en het bureau ergonomisch goed instelt. Hiermee worden rug-, nek- en schouderklachten voorkomen.
Met hoeveel collega’s kunnen wij de workshop volgen?
Het aantal online deelnemers willen we beperken tot 25 want dan blijft er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Wanneer het gaat om één bedrijf, kunnen we de training ook toespitsen op veel voorkomende klachten en of vragen.
Is er ruimte voor individuele vragen?
Er is zeker voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Natuurlijk kunnen we ook nog een belafspraak maken na faloop van de workshop.

Volledige FAQ

Richt je werkplek ergonomisch in

Beter zitten voor iedereen

Bij BeterZitten helpen we u graag bij het realiseren van een ergonomische werkplek. Door het optimaliseren van uw werkplek en het bieden van de juiste hulpmiddelen, verhogen we uw vitaliteit en productiviteit. Op onze website kunt u zien hoe we te werk gaan en wie we zijn.

Direct inschrijven?

Is onze workshop wat voor uw bedrijf? Vul hieronder uw gegevens in.

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ

factuuradres (indien dit afwijkt)

Betaalmethode
Je Mollie profiel heeft geen betaalmethode die Euro ondersteunt. Je moet een betaalmethode toevoegen die de valuta ondersteunt in je Mollie profiel of je valuta instelling wijzigen.