Beter Leren Zitten

Online workshop

Beter leren zitten

Verbeter uw werk- en zithouding door het volgen van deze online workshop. U leert hoe u de werkplek het beste ergonomisch kunt inrichten en de daarbij benodigde hulpmiddelen als bureau en bureaustoel optimaal instelt. Voorkom hiermee nek, rug en schouderklachten.

Neem contact op
×
We leren u beter zitten

We leren u beter zitten

Interactieve online workshop

Met onze interactieve online workshop krijgt u inzicht in het optimaal inrichten van uw werkplek. En dat is belangrijk! Want een slechte werk en zithouding – dag in dag uit – heeft een enorme impact op uw lichaam. Door goed te zitten vermindert en voorkomt u de meeste bekende zitklachten. Denk aan klachten in uw rug, nek en schouder. Zodat u aan het eind van de dag pijnvrij naar huis gaat.

Neem contact op

Online workshop video

Klachten verminderen en voorkomen

Wat komt er aan bod?

Tijdens de workshop – verzorgt door zitexpert Roelof Wobben – behandeld hij verschillende zaken die er tezamen voor zorgen dat u een betere zithouding krijgt. Hij geeft u inzicht in de beste werkhouding en werkwijze. Hij legt u uit hoe u de beeldschermwerkplek het beste kunt inrichten. Hoe u de bureaustoel en het bureau kunt afstellen op uw lichaam. En welke ergonomische hulpmiddelen u nog meer kunt gebruiken.

Neem contact op

Online workshop BeterZitten video

Start vandaag met Beter zitten

Hoe het werkt

De interactieve online workshop volgt u op een moment dat u het beste uitkomt. Kies eenvoudig de datum en het tijdstip die u het beste past. Ruim op tijd ontvangt u een link die toegang geeft tot de workshop.

Bij aanvang maakt u live kennis met Zitspecialist Roelof Wobben. De workshop vindt plaats aan de hand van een vooraf opgenomen film met Powerpoint presentatie. Hiermee kunnen de diverse onderwerpen goed visueel herkenbaar worden gemaakt. Regelmatig stopt Roelof de film waarna hij live in gesprek gaat met de deelnemers en er volop ruimte is voor het stellen van vragen.

Neem contact op

Ergonomische producten BeterZitten

Online workshop

Schrijf u in

De online interactieve workshop is zowel geschikt voor particulieren als voor medewerkers van bedrijven. Dat maakt de workshop geschikt voor iedereen. Of het nu gaat om uw thuiswerkplek of dat u samen met uw collega’s ergonomisch beter wil leren zitten. De investering in uw gezondheid bedraagt normaal € 49,95. Nu een speciale aanbieding voor slechts € 39,- incl. BTW. Vul het formulier in en schrijf u direct in voor de online workshop.

Voor bedrijven is het mogelijk collectief een afspraak te maken voor hun personeel op eigen gewenste dagen en tijden. Hiervoor maken wij graag een offerte.

Beschikbare data en tijden

Binnenkort komen hier weer nieuwe data en tijden voor online deelname.

Neem contact op

veelgestelde vragen BeterZitten

Hoe werkt het

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik een goede zithouding heb?
Heeft u pijnklachten tijdens of na een dag werken? Bijvoorbeeld, pijn in de nek, in de rug of in uw schouders? Dan heeft u waarschijnlijk geen goede werk- en zithouding. Bij Beter Zitten helpen we u graag om te checken of uw zithouding ergonomisch is. Ook geven we advies voor het verbeteren van de zithouding.
Hoe weet ik of mijn werkplek optimaal is?
Twijfelt u of uw werkplek – of die van uw medewerkers – optimaal is ingesteld? Dan is het volgen van de workshop wat voor u! Het geeft inzicht in de werkhouding en zorgt voor verbetering daarvan. U leert hoe u zelf de bureaustoel en het bureau ergonomisch goed instelt. Hiermee worden rug-, nek- en schouderklachten voorkomen.
Met hoeveel collega’s kunnen wij de workshop volgen?
Het aantal online deelnemers willen we beperken tot 25 want dan blijft er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Wanneer het gaat om één bedrijf, kunnen we de training ook toespitsen op veel voorkomende klachten en of vragen.
Is er ruimte voor individuele vragen?
Er is zeker voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Natuurlijk kunnen we ook nog een belafspraak maken na faloop van de workshop.

Volledige FAQ

Richt uw werkplek ergonomisch in

Beter zitten voor iedereen

Bij BeterZitten realiseren we uw ergonomische werkplek. Zo verhogen we uw vitaliteit en productiviteit. Bekijk hier hoe we te werk gaan en wie we zijn.

Direct inschrijven?

Is onze workshop wat voor uw bedrijf? Vul hieronder uw gegevens in.

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ

factuuradres (indien dit afwijkt)

Betaalmethode
Bureaustoel gratis proberen?