// Speciale bureaustoel voor lange mensen - BeterZitten
BeterZitten Ergonomische bureaustoelen

Speciale bureaustoel voor lange mensen

×

Het is te simpel om te veronderstellen dat door het plaatsen van een langere gasveer een bureaustoel geschikt is voor lange mensen. Een veel voorkomend probleem bij lange mensen  is de snelle groei die onder andere rugklachten kan veroorzaken. Een bijkomend nadeel van lang zijn is vaak een naar voren hellende lichaamshouding om niet zo lang te lijken. Hierdoor ontstaan nek- en schouderklachten.

Hoe maken wij een bureaustoel passend?

Een passende bureaustoel voor lange mensen moet aan een aantal criteria voldoen. Uiteraard moet deze hoog genoeg kunnen, passend bij het bureau. De zitting diepte moet voldoende zijn, maar niet te diep omdat anders kantelgevaar gaat ontstaan wanneer op het puntje van de stoel gezeten gaat worden. De rugleuning moet een goede steun geven met een in diepte verstelbare lendensteun om een goede ondersteuning te waarborgen.

Week proberen

Gebruik van armleggers

Professionel bureaustoel Ergo Large

Armleggers zijn heel belangrijk bij een stoel voor lange mensen omdat deze de ondersteuning moeten geven bij het werken. Uiteraard moeten ze hoog genoeg ingesteld kunnen worden, maar ze moeten ook ver genoeg naar voren ondersteunen en daar gaat het nog wel eens mis. Niet alle lange mensen zijn ook zware mensen…. dat wil zeggen dat sommige stoelen voor lange mensen een te brede zitting hebben waardoor de armleggers niet ver genoeg naar binnen geplaatst kunnen worden. De armleggers staan dan te ver van het lichaam om goed te kunnen ondersteunen. De armleggers van de Ergo Large zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar

Bureaustoel voor lange mensen uitproberen

Het is dus heel belangrijk dat een bureaustoel voor lange mensen ook echt passend is op meerdere fronten. Wij beschikken over de bureaustoel Ergo Large met ruime instelmogelijkheden.

De Ergo Large zelf uitproberen? Probeer het zelf een week lang op uw eigen locatie!

Week proberen

Voor meer informatie of proefzitten bel 0318-484854 of vul het contactformulier in. Leden van de klub lange mensen ontvangen een speciale ledenkorting van 10%.