// Veel gestelde vragen | BeterZitten
BeterZitten Ergonomische bureaustoelen

FAQ

×

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik een goede zithouding heb?
Heb je pijnklachten tijdens of na een dag werken? Bijvoorbeeld, pijn in de nek, in de rug of in de schouders? Dan heb je waarschijnlijk geen goede werk- en zithouding. Bij BeterZitten helpen we je graag om te checken of je zithouding ergonomisch is. Ook geven we advies voor het verbeteren van de zithouding.Je kunt ook het e-book “Zit slimmer, werk beter” downloaden.
Hoe weet ik of mijn werkplek optimaal is?
Twijfel je of je werkplek – of die van je medewerkers – optimaal is ingesteld? Dan is onze werkplekcheck wat voor je! We komen langs op locatie en doen een meting, observatie, interview en schriftelijk rapportage. We controleren de instellingen van de stoel, het beeldscherm en muis en ook de hoogte van het bureau. Op basis daarvan geven we tips en advies voor eventuele aanpassingen. Tarief op aanvraag.
Kan ik een bureaustoel op maat laten maken?
Ja, dat kan. Bij BeterZitten maken we een bureaustoel op maat die perfect is afgestemd op jouw lichaam. Het is echter niet altijd nodig en vaak kunnen we al helpen met een standaard stoel als de Ergo 452 of de Ergo Large.
Is een ergonomische bureaustoel wat voor mij?
Doe je werk waarbij je vaak en langdurig zit? Dan is een ergonomische bureaustoel zeker wat voor je! De werk- en zithouding zijn namelijk erg belangrijk voor je productiviteit en vitaliteit. Op termijn kan je namelijk last krijgen van rugklachten, nekklachten, of andere klachten. Met een ergonomische bureaustoel kun je klachten niet alleen verminderen – maar ook voorkomen.
Wat als ik niet tevreden ben met de bureaustoel?
Bij BeterZitten zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat je comfortabel zit. Daarom mag je de bureaustoel een week lang gratis testen. Een proefplaatsing noemen we dat. We helpen je uiteraard bij het afstellen van de stoel en geven gratis advies over het inrichten van een ergonomische werkplek. Ben je na die week toch niet 100% tevreden met de bureaustoel? Dan halen we de stoel kosteloos op.
Hoe lang is de gemiddelde levertijd?
Over het algemeen hebben wij de bureaustoelen op voorraad en kunnen als snel een afspraak maken voor een proefplaatsing of levering.
Wanneer moet ik betalen?
Indien je 100% tevreden bent, bijvoorbeeld na een proefplaatsing, sturen wij je, dus achteraf, de factuur met het verzoek deze binnen 14 dagen te voldoen.
Kan ik ook als particulier bij jullie kopen?
Geen enkel probleem om als particulier bij ons te kopen. Let er wel op dat de prijzen exclusief 21% BTW zijn.
Wij willen meerdere stoelen kopen, hoe gaat dat in zijn werk?
Bij de aanschaf van meerder stoelen plaatsen wij maximaal 1 stoel op proef. De termijn van testen kan dan in overleg worden aangepast. Wij maken graag een offerte met een bij de aantallen passende prijs. Na levering stellen wij de stoelen voor de betreffende medewerkers in om zodoende maximaal rendement uit de investering te halen.
Wie zijn jullie klanten?
Over de afgelopen 10 jaar gingen al veel klanten je voor. Van een particulier met 1 stoel tot organisaties met meerdere tientallen stoelen. Hierbij kun je denken aan bouwbedrijven, accountants- en adviesbureaus, dienstverleners, productiebedrijven, gemeenten en waterschappen. Maar ook de krijgsmacht als de Landmacht en de Marine. Op aanvraag verstrekken wij graag wat referenties.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of bel 0318-484854,

Neem contact op