BeterZitten Werkwijze

BeterZitten

Werkwijze

Bij BeterZitten helpen we je graag met onze kennis en ervaring om de stoelen en krukken te vinden die het beste bij jou passen. In tegenstelling tot gewone webshops en showrooms hebben wij geen tientallen bureaustoelen, maar bieden we gratis advies en de mogelijkheid om stoelen en krukken op jouw eigen werkplek thuis of op kantoor uit te proberen.

Gratis proefplaatsing
×

Ontdek onze

Populaire bureaustoelen

Ergo300 BeterZitten

Bureaustoel Ergo 300 voor 795 Euro

Onze meest verkochte bureaustoel

Professionele bureaustoel Ergo 452

Bureaustoel Ergo 452 voor 1.195 Euro

Ideaal voor mensen met rugklachten

Professionele bureaustoel Nuance

Bureaustoel Nuance voor 1.295 Euro

Bureaustoel speciaal voor vrouwen

Onze producten bureaustoel op maat

Beter zitten met ergonomische stoelen

Advies of zelf uitzoeken?

Bij BeterZitten willen we je graag helpen om ergonomisch goed te zitten met behulp van onze ergonomische stoelen. Op onze website staat bij elke bureaustoel omschreven welke stoel in jouw geval de beste oplossing biedt voor een goede ergonomische houding. Ook vind je korte filmpjes met gebruiksaanwijzingen, zodat je inzicht krijgt in de uitgebreide verstelmogelijkheden van de stoelen. Misschien kun je aan de hand van deze informatie zelf al een keuze maken welke stoel het beste bij jou past. Je kunt deze dan direct bestellen of een afspraak maken om de stoel eerst een weekje uit te proberen. (Let op: dit geldt niet voor de Ergo 100.)

Als je liever persoonlijk advies wilt, helpen we je ook graag bij het maken van de juiste keuze. Dankzij onze jarenlange ervaring met zitoplossingen voor mensen met zitklachten of die deze willen voorkomen, zijn we een vakkundige en gewaardeerde gesprekspartner. Samen kijken we naar wat voor jou de beste bureaustoel is voor jarenlang gezond zitplezier.

Vrijblijvend advies

beeldscherm werken

De bureaustoel testen

Proefplaatsing aanvragen

Vul het formulier in en geef aan om welke bureaustoel het gaat. Na ontvangst van jouw aanvraag zullen wij contact met je opnemen om een afspraak te maken. Wij zullen de stoel bij je langs brengen en deze voor jou instellen. Je ontvangt altijd een nieuwe stoel met zwarte bekleding. Ongeveer een week na de levering zullen we contact met je opnemen om de bevindingen te bespreken. Als je tevreden bent, sturen wij je de factuur toe. Mocht je niet tevreden zijn, dan halen wij de stoel weer bij je op.

Proefplaatsing aanvragen

Professionele bureaustoel uitzoeken

Eenvoudig direct bestellen

Bureaustoel bestellen

Nadat je de keuze hebt gemaakt voor een bureaustoel die bij jou past, kun je deze direct bestellen. Wij nemen contact met je op zodra we jouw bestelling hebben ontvangen om een afspraak te maken voor de levering. We brengen de bureaustoel bij jou op locatie en stellen deze speciaal voor jou in (let op: dit geldt niet voor de Ergo 100 die verzenden we per transporteur). Na aflevering ontvang je de factuur. Uiteraard bieden wij, als we er toch zijn,  ook gratis ergonomisch advies over de overige instellingen van jouw werkplek.

Direct bestellen

tabouret, zadel stoel

De juiste kruk

ZitExpresse voor testen (zadel)krukken

Na het ontvangen van je aanvraag nemen we contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan bij jou op locatie thuis, in je praktijk, op school of op kantoor met een aantal (zadel)krukken. We laten je de verschillende mogelijkheden zien en ervaren, zodat je ter plaatse een keuze kunt maken. Vervolgens bestellen wij de kruk voor je. De levertijd is afhankelijk van de gekozen uitvoering en kleur en varieert tussen de 1 en 6 weken.

Om misverstanden te voorkomen: we laten geen kruk achter voor een proefplaatsing. Dit heeft onder andere te maken met hygiëne.

Aanvragen ZitExpresse

Overige producten BeterZitten

Een ergonomische werkplek

Bestellen of testen overige producten

Op de pagina van het betreffende product staat welke mogelijkheden er zijn als het gaat om het vooraf testen – of direct bestellen – van de producten. Voor de beensteun geldt bijvoorbeeld direct bestellen terwijl voor de belstoel een proefplaatsing mogelijk is.

Overige producten

Online workshop BeterZitten video

Beter leren zitten

Online workshop volgen

Je kunt zowel individueel als in een groep deelnemen aan onze online workshop. Als je met een groep wilt deelnemen, kunnen we een specifieke datum en tijd afspreken en een offerte opstellen. Voor individuele deelname zijn er meerdere data en tijdstippen beschikbaar, die je kunt vinden op de pagina van de workshop. Na het invullen van het aanvraagformulier en de online betaling, ontvangt je een bevestiging en een link om later de workshop te volgen.

Beter leren zitten

Ergonomische producten

Download het gratis E-book

Informatie over het instellen van de werkplek

Als je meer kennis wilt opdoen over goed zitten en het instellen van je bureaustoel en werkplek, dan kunnen wij ons gratis E-book met 20 tips van harte aanbevelen.

Download E-book

veelgestelde vragen BeterZitten

Hoe werkt het

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik een goede zithouding heb?
Heeft u pijnklachten tijdens of na een dag werken? Bijvoorbeeld, pijn in de nek, in de rug of in uw schouders? Dan heeft u waarschijnlijk geen goede werk- en zithouding. Bij BeterZitten helpen we u graag om te checken of uw zithouding ergonomisch is. Ook geven we advies voor het verbeteren van de zithouding. U kunt ook bij Over ons in het menu het gratis E-book downloaden.
Hoe weet ik of mijn werkplek optimaal is?
Twijfelt u of uw werkplek – of die van uw medewerkers – optimaal is ingesteld? Dan is onze werkplekcheck wat voor u! We komen langs op locatie en doen een meting, observatie, interview en schriftelijk rapportage. We controleren de instellingen van de stoel, het beeldscherm en muis en ook de hoogte van het bureau. Op basis daarvan geven we tips en advies voor eventuele aanpassingen. We zijn hier ongeveer een kwartier tot een half uur mee bezig.
Kan ik een bureaustoel op maat laten maken?
Ja, dat kan. Bij BeterZitten maken we een bureaustoel op maat die perfect is afgestemd op uw lichaam. Het is echter niet altijd nodig en vaak kunnen we al helpen met een standaard stoel als de Ergo 452.
Is een ergonomische bureaustoel wat voor mij?
Voert u werk uit waarbij u vaak en langdurig zit? Dan is een ergonomische bureaustoel zeker wat voor u! Uw werk- en zithouding zijn namelijk erg belangrijk voor uw productiviteit en vitaliteit. Op termijn kunt u namelijk last krijgen van rugklachten, nekklachten, of andere klachten. Met een ergonomische bureaustoel kunt u klachten niet alleen verminderen – maar ook voorkomen.
Wat als ik niet tevreden ben met de bureaustoel?
Bij BeterZitten zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat u comfortabel zit. Daarom kunt u de bureaustoel een week lang gratis testen. Een proefplaatsing noemen we dat. We helpen u uiteraard bij het afstellen van de stoel en geven u gratis advies over het inrichten van een ergonomische werkplek. Bent u toch niet 100% tevreden met de bureaustoel? Dan halen we de stoel kosteloos op.
Kan ik ook een zadelkruk testen?
Een zadelkruk kan niet op proef worden geplaatst. We hebben daarvoor de ZitExpresse. Wij komen met een aantal krukken op locatie zodat u deze op uw eigen werkplek kunt uitproberen en dan direct een keuze kunt maken.

Volledige FAQ

Krijg inzicht in je werkhouding

Workshops en trainingen leren je beter te zitten

Bij BeterZitten willen we je helpen om de beste zit- en werkhouding te vinden, zodat je productiever en comfortabeler kunt werken. Onze workshops en trainingen zijn erop gericht om onze kennis met je te delen, zodat je zelf grip krijgt op je zitgedrag en gezonder kunt zitten en werken.

Vrijblijvend advies

Wilt je graag weten wat een goede bureaustoel voor jouw lichaam kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan