BeterZitten Werkwijze

BeterZitten

Werkwijze

BeterZitten is geen webshop of showroom met tientallen bureaustoelen. Wij willen u helpen met onze kennis en ervaring en de daarbij passende stoelen en krukken. Gratis advies en probeergemak op uw eigen werkplek thuis of op kantoor.

Week proberen
×

Ontdek onze

Populaire producten

Ergo300 BeterZitten

Bureaustoel Ergo 300

Onze meest verkochte bureaustoel

Professionele bureaustoel Ergo 452

Bureaustoel Ergo 452

Ideaal voor mensen met rugklachten

Professionele bureaustoel Nuance

Bureaustoel Nuance

Bureaustoel speciaal voor vrouwen

Onze producten bureaustoel op maat

Beter zitten met ergonomische stoelen

Advies of zelf uitzoeken?

Bij de omschrijving van de producten staat aangegeven welke bureaustoel in uw geval de beste oplossing is om ergonomisch goed te zitten. Er staan korte filmpjes met gebruiksaanwijzing bij zodat u inzicht krijgt in de uitgebreide verstelmogelijkheden. Wellicht dat u aan de hand van deze informatie al een keuze kunt maken welke stoel het beste bij u past. U kunt deze dan direct bestellen of een afspraak maken om de stoel eerst een weekje te testen. (Geldt niet voor de Ergo 100).

Natuurlijk kunnen wij u ook helpen bij uw keuze. Onze jarenlange ervaring met zitoplossingen voor mensen die zitklachten hebben of willen voorkomen maakt ons tot een vakkundige en gewaardeerde gesprekspartner. Samen kijken we wat voor u de beste bureaustoel is voor jarenlang gezond zitplezier.

Vrijblijvend advies

beeldscherm werken

De bureaustoel testen

Proefplaatsing aanvragen

Vul het formulier in en geef aan welke bureaustoel het betreft. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij brengen de stoel en stellen deze voor u in. U ontvangt altijd een nieuwe stoel met zwarte bekleding. Na ongeveer een week hebben we weer contact om de bevindingen te bespreken. Als u tevreden bent sturen wij u de factuur en anders halen we de stoel weer bij u op!

Proefplaatsing aanvragen

Professionele bureaustoel uitzoeken

Eenvoudig via de website

Bureaustoel bestellen

Ga naar de voor u best passende stoel en klik op de knop bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor levering. Wij brengen de bureaustoel bij u op locatie en stellen deze passend voor u in (geldt niet voor de ergo 100).
Na afleveren ontvangt u de factuur. Natuurlijk geven we ook gratis ergonomisch advies over de overige instellingen van de werkplek.

Ergonomische bureaustoelen

tabouret, zadel stoel

De juiste kruk voor u

ZitExpresse voor testen (zadel)krukken

Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij komen met een aantal (zadel)krukken bij u op locatie. Thuis, in de praktijk, op school of op kantoor. Wij laten u de verschillende mogelijkheden zien en ervaren. U maakt ter plaatse een keuze en wij gaan daarna de kruk voor u bestellen. De levertijd is afhankelijk van de gekozen uitvoering en kleur en varieert tussen de 1 en 6 weken.

Voor alle duidelijkheid; wij laten geen kruk achter voor een proefplaatsing. Dit heeft onder andere te maken met hygiëne.

Aanvragen ZitExpresse

Overige producten BeterZitten

Een ergonomische werkplek

Bekijken of bestellen overige producten

Op de pagina van het betreffende product staat welke mogelijkheden er zijn als het gaat om het vooraf bekijken – of direct bestellen – van de producten. Voor de beensteun geldt bijvoorbeeld direct bestellen terwijl voor de belstoel een proefplaatsing mogelijk is.

Overige producten

Online workshop BeterZitten video

Beter leren zitten

Online workshop volgen

Een online workshop volgen kan individueel of in een groep. Voor een groep kan een dag en tijdstip overeengekomen worden en maken wij graag een offerte. Voor het individueel volgen van de workshop zijn meerdere data en tijden beschikbaar. Kijk hiervoor op de betreffende pagina over de workshop. Na ontvangst van uw aanvraagformulier en directe online betaling, ontvangt u een bevestiging en link voor het later volgen van de workshop.

Beter leren zitten

Ergonomische producten

Download het gratis E-book

Informatie over het instellen van de werkplek

Wilt u eerst meer kennis opdoen over goed zitten, het instellen van de bureaustoel en uw werkplek? Dan kunnen wij u ons GRATIS E-book met 20 TIPS om beter te zitten van harte aanbevelen.

Download E-book

veelgestelde vragen BeterZitten

Hoe werkt het

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik een goede zithouding heb?
Heeft u pijnklachten tijdens of na een dag werken? Bijvoorbeeld, pijn in de nek, in de rug of in uw schouders? Dan heeft u waarschijnlijk geen goede werk- en zithouding. Bij BeterZitten helpen we u graag om te checken of uw zithouding ergonomisch is. Ook geven we advies voor het verbeteren van de zithouding. U kunt ook bij Over ons in het menu het gratis E-book downloaden.
Hoe weet ik of mijn werkplek optimaal is?
Twijfelt u of uw werkplek – of die van uw medewerkers – optimaal is ingesteld? Dan is onze werkplekcheck wat voor u! We komen langs op locatie en doen een meting, observatie, interview en schriftelijk rapportage. We controleren de instellingen van de stoel, het beeldscherm en muis en ook de hoogte van het bureau. Op basis daarvan geven we tips en advies voor eventuele aanpassingen. We zijn hier ongeveer een kwartier tot een half uur mee bezig.
Kan ik een bureaustoel op maat laten maken?
Ja, dat kan. Bij BeterZitten maken we een bureaustoel op maat die perfect is afgestemd op uw lichaam. Het is echter niet altijd nodig en vaak kunnen we al helpen met een standaard stoel als de Ergo 452.
Is een ergonomische bureaustoel wat voor mij?
Voert u werk uit waarbij u vaak en langdurig zit? Dan is een ergonomische bureaustoel zeker wat voor u! Uw werk- en zithouding zijn namelijk erg belangrijk voor uw productiviteit en vitaliteit. Op termijn kunt u namelijk last krijgen van rugklachten, nekklachten, of andere klachten. Met een ergonomische bureaustoel kunt u klachten niet alleen verminderen – maar ook voorkomen.
Wat als ik niet tevreden ben met de bureaustoel?
Bij BeterZitten zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat u comfortabel zit. Daarom kunt u de bureaustoel een week lang gratis testen. Een proefplaatsing noemen we dat. We helpen u uiteraard bij het afstellen van de stoel en geven u gratis advies over het inrichten van een ergonomische werkplek. Bent u toch niet 100% tevreden met de bureaustoel? Dan halen we de stoel kosteloos op.
Kan ik ook een zadelkruk testen?
Een zadelkruk kan niet op proef worden geplaatst. We hebben daarvoor de ZitExpresse. Wij komen met een aantal krukken op locatie zodat u deze op uw eigen werkplek kunt uitproberen en dan direct een keuze kunt maken.

Volledige FAQ

Krijg inzicht in uw werkplek

Workshops en trainingen leren u beter zitten

Bij BeterZitten delen we onze kennis graag met u. Zodat u grip krijgt op uw zit- en werkhouding. En daardoor productiever en comfortabeler werkt.

Vrijblijvend advies

Bent u benieuwd naar wat een goede bureaustoel voor uw lichaam kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

"*" geeft vereiste velden aan

Bureaustoel gratis proberen?