Menu

Relaxfauteuil en sta-op stoelen

Deel dit met je familie en vrienden
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Naast goed zitten op kantoor is het ook noodzakelijk thuis goed te zitten, bijvoorbeeld door sta-op stoelen.

Als u veel tijd doorbrengt in uw zitstoel is het aan te raden om vaak van houding te wisselen. Dit is voor sommige mensen makkelijker gezegd dan gedaan. Veel ouderen en mensen met lichamelijke klachten hebben baat bij een goed passende stoel die beantwoordt aan individuele eisen. Het is niet nodig om oncomfortabel te zitten en moeite te hebben met opstaan. BeterZitten biedt u een sta-op stoel of relaxfauteuil die bij u past en die uw leefcomfort aanzienlijk kan verhogen.

Onze producten zijn elektrisch verstelbaar in verschillende houdingen. Alle functies zijn apart in te stellen en zodoende perfect aan te passen aan uw individuele eisen.

Het is ook mogelijk om een fauteuil aan te laten meten. De fauteuils uit de Fitform zorgcollectie worden op maat geleverd en ingesteld. Wij komen persoonlijk de zithoogte, zitdiepte, zitbreedte en armleggerhoogte bij u opmeten. Daarnaast worden ook eventuele verdere wensen besproken. Zo kunnen wij u echt maatwerk garanderen waarmee u op een ergonomisch verantwoorde manier kunt zitten, ontspannen en opstaan. Deze zorgfauteuils zijn speciaal ontworpen voor iedereen die meer eisen stelt aan zitten. Uitermate geschikt als u veel zit, rugklachten heeft, moeilijk kunt opstaan of als u een handicap heeft. De fauteuils en sta-op stoelen worden op uw persoonlijke omstandigheden aangepast en dat geeft u meer vrijheid en zelfstandigheid.

Er zijn vele opties en accessoires mogelijk, zoals:

 • Draaiplateau
 • Wegklapbaar zijpand
 • Accusysteem
 • Arthrodese zitting
 • Zelfremmend wielsysteem
 • Kuiprugleuning

Onze diensten en producten:

 • Verkoop en verhuur van sta-op stoelen en relaxfauteuils op maat
 • Keuze uit diverse topmerken
 • Altijd 150 stoelen op voorraad met showroom in Herpen (NB)
 • Ruim aanbod in gebruikte sta-op stoelen en relaxfauteuils
 • Elektrisch verstelbaar met accu of met een stroomdraad naar het stopcontact
 • Gratis proefplaatsing mogelijk
 • Huren kan al vanaf één week
 • Ook voor grote, zware of kleine personen

Huren

Tegenwoordig revalideren mensen na een operatie steeds vaker thuis. Voor dit soort gelegenheden is een tijdelijk hulpmiddel ideaal om uw herstel zo goed mogelijk te bevorderen. U kunt bij BeterZitten een sta-op stoel huren, eventueel met verrijdbaar onderstel. Zo kunt u in iedere gewenste houding zitten en liggen en is opstaan geen enkel probleem meer.

Onze verhuurservice biedt het antwoord op een te dure aanschaf voor tijdelijk gebruik. Wij werken persoonlijk en zeer flexibel. Elke huurperiode is in overleg mogelijk: u huurt al een sta-op stoel voor € 25,00 per week. Wij rekenen eenmalige bezorg- en reinigingskosten; tot en met 50 km rondom Herpen € 59,50 en boven de 50 km € 114,95. Prijzen zijn inclusief btw. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Neem geheel vrijblijvend contact op met BeterZitten als u een sta-op stoel wilt huren of meer wilt weten.

Een nieuwe, elektrisch verstelbare sta-op-stoel is al verkrijgbaar vanaf € 995,- inclusief 6% BTW. U kunt kiezen uit verschillende modellen, allemaal van hoge kwaliteit. Denk aan de Fitform 574 Vario, Fitform 560 Vario en Fitform 570 Vario uit de Fitform zorgcollectie. Ook de Vario Grande, 580 Elevo en 582 Elevo kunt u bij ons aanschaffen. Wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben wij nog een ruim aanbod aan andere merken en typen. Neem contact op voor de exacte prijs per stoel en laat u adviseren.

Er is ook een ruim wisselend aanbod tweedehands stoelen. Wilt u meer weten over de  aanschaf van een sta-op-stoel of relaxfauteuil? Neem contact met ons op.

Voor gratis advies of het aanvragen van een offerte bel 0318-484854 of vul het contactformulier in.