×
Diverse uitvoeringen zadelkruk Jumper en Amazone

alternatief voor een standaard bureaustoel

Ergonomische zadelkruk

Zoekt u een alternatief voor een gewone standaard bureaustoel? Wellicht is een zadelkruk dan geschikt voor u. Door de houding op een kruk is het mogelijk dynamischer te zitten. Wij adviseren u graag en helpen u te kiezen welke (zadel)kruk het beste bij u past. U hoeft er de deur niet voor uit want wij komen met de ZitExpresse – een auto vol zadelkrukken – naar u toe zodat u op uw eigen werkplek het zitcomfort kunt ervaren. Probeergemak noemen wij dat. Beleef het comfort van een zadelkruk. De ergonomisch gevormde zadelzitting zorgt voor een juiste zithouding, terwijl uw voeten stevig op de vloer staan. Door de zadelvorm komt de werkvelkolom in een houding die minder tot vermoeidheid leidt. Ook bent u zeer beweeglijk op de zadelkruk, u rolt gemakkelijk van de ene naar de andere plek.

Neem contact op of bel: 0318 – 48 48 54

Score zadelkruk product specificaties

  • Verkrijgbaar met brede (Jumper) en smalle zitting (Amazone)
  • Verkrijgbaar met lendensteun
  • Met of zonder balans mechaniek
  • Uit te breiden met voetbediening
  • Als optie in naadloze uitvoering, uitermate hygiënisch
  • Meerdere kleuren en stofsoorten

Uitvoeringen van de ergonomische Zadelkruk Score

De Score zadelkrukken zijn leverbaar in 2 verschillende zitvormen. De Jumper voor een bredere zit en de Amazone, voor een smallere zit. Met name vrouwen kiezen vaker voor de Amazone, maar dat blijft persoonlijk. De Zadelkrukken Jumper en Amazone zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Met of zonder rugleuning, in diverse hoogtes, met of zonder wielen etc. Natuurlijk adviseren wij u graag en helpen u bij uw keuze. Blog over zadelkrukken.

Soorten bekleding

Hygiëne is heel belangrijk daarom zijn er diverse bekledingen mogelijk op de Score zadelkrukken afhankelijk van de mate van hygiëne en gebruikte schoonmaakmiddelen. Standaard is de kruk bekleed met zwart kunstleer. In de office uitvoering ook in stof leverbaar. Klik hier voor meer informatie.

Bewegend zitten op een zadelkruk

Als accessoire kan gekozen worden voor een “Balance” mechaniek voor de Jumper en Amazone zadelkruk. Het uitgekiende mechaniek zorgt er voor dat het zadel van de tabouret mee beweegt in de richting van het zwaartepunt van het bovenlichaam wanneer de gebruiker de houding aanpast.

De bekken- rugwervel stand blijft in een natuurlijke balans en drukpunten, bijvoorbeeld aan de binnenkant van de dijen en het schaambeen, worden ontlast. Het zitten op de toch al comfortabele zadelzit wordt hierdoor nog aangenamer. De uitvoering met naadloze zadelkrukken zijn speciaal ontworpen voor plaatsen waar hygiëne belangrijk is.

De anatomisch gevormde zadelzitting kantelt het bekken waardoor de wervelkolom in de meest optimale zithouding komt. Het instelbare Balance mechaniek zorgt ervoor dat de zadelzitting mee beweegt in de richting van de gebruiker waardoor men als het ware balanceert op de zadelzitting. Deze actieve manier van zitten bevordert de doorbloeding en traint en versterkt de rugspieren. De draaibare ring bepaald de mate van beweging. Hoe strakker de ring wordt gezet hoe minder beweging en vice versa.

Zadelkruk Score met voetbediening

Naast de traditionele handel voor de hoogte instelling van de tabouret is de zadelkruk ook verkrijgbaar met een voetbediening. Zeker in een hygiënische omgeving kan dit super handig zijn. Ook op scholen of in werkplaatsen is een zadelzit kruk een goede ergonomische zitoplossing. Maak een afspraak en wij komen met de ZitExpresse voor een demo bij u op locatie.

ZitExpresse, het alternatief voor een proefplaatsing.

Veel van onze klanten willen eerst een tabouret / zadelkruk uitproberen voordat ze deze gaan aanschaffen. Mede omdat ze vaak niet precies weten wat de beste keuze is. Een proefplaatsing is lastig omdat we met hygiëne te maken hebben. Wanneer een zadelkruk eerst een week bij een tandarts of pedicure gestaan heeft kan je deze maar niet zomaar weer ergens anders neerzetten. Er zijn maar heel weinig showrooms van leveranciers die zadelzit krukken hebben staan en dan ook niet in alle uitvoeringen. Het is vaak een heel eind rijden en het kost veel tijd. Daarom komen wij met ons assortiment tabouretten en balanskrukken graag bij u op locatie. We plannen dit in binnen een route dus het vraagt wel wat van uw flexibiliteit in de agenda maar daar komen we vast wel uit.

Naast dat wij u kunnen adviseren en helpen in de keuze, kunt u diverse tabouretten en krukken op uw eigen locatie uitproberen.
Na uw keuze kunnen wij in de meeste gevallen al snel leveren.

BeterZitten ZitExpresse
Het assortiment dat wij meenemen om uit te proberen:

Score Jumper met breed zadel
Score Amazone balance
Score Amazone met lendensteun
HIPPIE balanskruk
Balergo balanskruk

Uiteraard is een afspraak vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Aanvragen ZitExpresse

Alternatief voor standaard bureaustoel

BeterZitten Zadelkruk

Maatvoering zadelkrukken Score Zadelkruk Amazone en Jumper Diverse uitvoeringen zadelkruk Jumper en Amazone

Neem contact op

Heeft u vragen over onze producten of over uw zit- of werkplek? Vul het onderstaande formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactdetails

0318 – 48 48 54
info@beterzitten.nl

Postadres
Kauwenhoven 78
6741 PW Lunteren
Geen showroom

KVK 63214857

Ervaar het zelf

Onze producten

Ergo300 BeterZitten

Professionele bureaustoelen

Een professionele en ergonomische bureaustoel verhelpt niet alleen klachten, maar voorkomt deze ook.

Bureaustoel op maat maken BeterZitten

Bureaustoel op maat

Niet iedereen past op een standaard bureaustoel. Wij maken bureaustoelen op maat met passie en ambacht.

Overige producten BeterZitten

Overige producten

Naast bureaustoelen verkopen wij ook professionele zit-sta bureaus, ergonomische krukken en diverse andere producten.

Bureaustoel gratis proberen?