// Ergonomische zadelkruk
×
Diverse uitvoeringen zadelkruk Jumper en Amazone

Alternatief voor een standaard bureaustoel

Ergonomische zadelkruk

Ben je op zoek naar een alternatief voor een standaard bureaustoel? Misschien is een zadelkruk dan wel iets voor jou! Door de houding op een kruk kun je dynamischer zitten. Onze expert Roelof Wobben adviseert je graag en helpt je bij het kiezen van de (zadel)kruk die het beste bij jou past. Het beste van alles is dat je de deur niet uit hoeft. Wij komen met de ZitExpresse – een auto vol zadelkrukken – naar jou toe, zodat je het zitcomfort op jouw eigen werkplek kunt ervaren. Dit noemen wij probeergemak.

Ervaar het comfort van een zadelkruk. De ergonomisch gevormde zadelzitting zorgt voor een juiste zithouding terwijl jouw voeten stevig op de vloer staan. Dankzij de zadelvorm komt jouw wervelkolom in een houding die minder snel tot vermoeidheid leidt. Bovendien ben je zeer beweeglijk op de zadelkruk en kun je gemakkelijk van de ene naar de andere plek rollen.

Neem contact op of bel: 0318 – 48 48 54

Score zadelkruk product specificaties

  • Verkrijgbaar met brede (Jumper) en smalle zitting (Amazone)
  • Verkrijgbaar met lendensteun
  • Met of zonder balans mechaniek
  • Uit te breiden met voetbediening
  • Als optie in naadloze uitvoering, uitermate hygiënisch
  • Meerdere kleuren en stofsoorten

Uitvoeringen van de ergonomische Zadelkruk Score

De Score zadelkrukken zijn leverbaar in 2 verschillende zitvormen. De Jumper voor een bredere zit en de Amazone, voor een smallere zit. Met name vrouwen kiezen vaker voor de Amazone, maar dat blijft persoonlijk. De Zadelkrukken Jumper en Amazone zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Met of zonder rugleuning, in diverse hoogtes, met of zonder wielen etc. Natuurlijk adviseren wij je graag en helpen je bij de keuze. Blog over zadelkrukken.

Soorten bekleding

Hygiëne is heel belangrijk daarom zijn er diverse bekledingen mogelijk op de Score zadelkrukken, afhankelijk van de mate van hygiëne en te gebruiken schoonmaakmiddelen. Standaard is de kruk bekleed met zwart kunstleer. In de office uitvoering ook in stof leverbaar. Klik hier voor meer informatie.

Bewegend zitten op een zadelkruk

Als accessoire kan er gekozen worden voor een “Balance” mechaniek voor de Jumper en Amazone zadelkrukken. Dit uitgekiende mechaniek zorgt ervoor dat het zadel van de tabouret mee beweegt wanneer de gebruiker zijn of haar houding aanpast.

Hierdoor blijft de bekken-rugwervelstand in een natuurlijke balans en worden drukpunten, bijvoorbeeld aan de binnenkant van de dijen en het schaambeen, ontlast. Het zitten op de toch al comfortabele zadelzitting wordt hierdoor nog aangenamer. De naadloze zadelkrukken zijn speciaal ontworpen voor plaatsen waar hygiëne van groot belang is.

De anatomisch gevormde zadelzitting kantelt het bekken waardoor de wervelkolom in de meest optimale zithouding komt. Het instelbare Balance mechaniek zorgt ervoor dat de zadelzitting meebeweegt, waardoor je als het ware balanceert op de zitting. Deze actieve manier van zitten bevordert de doorbloeding en traint en versterkt de rugspieren. De mate van beweging kan worden ingesteld door de draaibare ring. Hoe strakker de ring wordt gezet, hoe minder beweging er is en vice versa.

Zadelkruk Score met voetbediening

Naast de traditionele handel voor de hoogte instelling van de tabouret is de zadelkruk ook verkrijgbaar met een voetbediening. Zeker in een hygiënische omgeving kan dit super handig zijn. Ook op scholen of in werkplaatsen is een zadelzit kruk een goede ergonomische zitoplossing. Maak een afspraak en wij komen met de ZitExpresse voor een demo bij je op locatie.

ZitExpresse, het alternatief voor een proefplaatsing.

We kunnen ons voorstellen dat je eerst een zadelkruk wilt uitproberen. Helaas is een proefplaatsing lastig om hygiënische redenen. Wanneer een zadelkruk een week bij een tandarts of pedicure heeft gestaan, kan deze niet zomaar weer ergens anders neergezet worden. Er zijn maar weinig showrooms van leveranciers die zadelkrukken hebben staan en dan ook niet in alle uitvoeringen. Het kan een heel eind rijden zijn en het kost veel tijd. Daarom komen wij graag met ons assortiment zadelkrukken en balanskrukken naar je toe. We plannen dit in binnen een route, dus het vraagt wat flexibiliteit in je agenda, maar daar komen we vast wel uit.

Wij kunnen je adviseren en helpen bij de keuze, en je kunt diverse tabouretten en zadelkrukken op je eigen locatie uitproberen. Na de keuze kunnen wij in de meeste gevallen al binnen een week leveren.

BeterZitten ZitExpresse

Het assortiment dat wij meenemen om uit te proberen:

Score Jumper met breed zadel
Score Amazone balance (smal zadel)
Score Amazone met lendensteun
Balergo balanskruk

Uiteraard is een afspraak op locatie vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Aanvragen ZitExpresse

Alternatief voor standaard bureaustoel

BeterZitten Zadelkruk

Maatvoering zadelkrukken Score Zadelkruk Amazone en Jumper Diverse uitvoeringen zadelkruk Jumper en Amazone

Neem contact op

Heb je vragen over onze producten of over je zit- of werkplek? Vul het onderstaande formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!.

"*" geeft vereiste velden aan

Contactdetails

0318 – 48 48 54
info@beterzitten.nl

Postadres
Kauwenhoven 78
6741 PW Lunteren
Geen showroom

KVK 63214857

Ervaar het zelf

Onze producten

Ergo300 BeterZitten

Professionele bureaustoelen

Een professionele en ergonomische bureaustoel verhelpt niet alleen klachten, maar voorkomt deze ook.

Bureaustoel op maat maken BeterZitten

Bureaustoel op maat

Niet iedereen past op een standaard bureaustoel. Wij maken bureaustoelen op maat met passie en ambacht.

Overige producten BeterZitten

Overige producten

Naast bureaustoelen verkopen wij ook professionele zit-sta bureaus, ergonomische krukken en diverse andere producten.