// Bureaustoel op maat | BeterZitten
BeterZitten Ergonomische bureaustoelen

BeterZitten

Bureaustoel op maat

We weten dat elke persoon anders is en dat een standaard bureaustoel niet voor iedereen werkt. Daarom bieden we jou een bureaustoel op maat aan, die volledig is afgestemd op jouw lichaam en je specifieke zitbehoeften.

Ik wil meer weten
×
Bureaustoel op maat maken BeterZitten

Passend bij je lichaam

Bureaustoel op maat laten maken

Welkom bij BeterZitten, waar we er trots op zijn om bureaustoelen op maat te maken die perfect passen bij je lichaam. Onze stoelen worden gemaakt met ambacht en passie in onze eigen werkplaats, zodat je zeker weet dat je een stoel van de hoogste kwaliteit krijgt waar je perfect op past. De bureaustoel is volledig afgestemd op jouw lichaam en je maten, zodat je een uitstekend zitcomfort ervaart en de hele dag zonder pijn kunt werken.

Denk bijvoorbeeld aan een aangepaste zitting, een speciale beensteun aan de stoel vast, of een stuituitsparing. Met onze jarenlange ervaring passen we de stoel zodanig aan dat je comfortabel kunt zitten. Prijs indicatie: vanaf € 2.500,00 exclusief BTW.

Natuurlijk kijken we eerst of we je kunnen helpen met een bureaustoel uit onze standaard collectie. Omdat dat stoelen betreft met bijzonder ziteigenschappen is het niet altijd noodzakelijk een stoel op maat te laten maken. Bijvoorbeeld onze Ergo 452 met swingzitting en airpad in de rugleuning is zeer geschikt voor mensen met rugklachten.

Om verwarring te voorkomen, de bureaustoel op de foto is de Ergo 452.

Ik wil meer weten of bel: 0318 – 48 48 54

Een bureaustoel speciaal voor u

Onze werkwijze

Een bureaustoel speciaal voor jou

Wij komen graag bij je langs op de werkplek om te kijken welke aanpassingen eventueel nodig zijn en nemen de maten van de stoel op met onze speciale pas-bureaustoel op basis van het mechaniek en aangepaste vormgeving van onze bureaustoel Nuance. Daarna gaan we aan de slag met het handmatig fabriceren van je bureaustoel. Binnen 2 tot 4 weken leveren wij je op maat gemaakte bureaustoel. En we geven je uiteraard instructies over het gebruik van de stoel.

Ik wil meer weten

Voordelen bureaustoel op maat

De voordelen

Wat levert het je op?

Met de nieuwe op maat gemaakte bureaustoel ervaar je zitcomfort als nooit tevoren. De stoel is speciaal voor jou gemaakt en zit daarom als gegoten. Je zult weer plezier krijgen in zitten! Bovendien ontvang je gratis werkplekadvies en gratis zitinstructies. Pijnklachten als gevolg van een slechte zithouding worden hierdoor verminderd en voorkomen.

Ik wil meer weten

Hoogwaardige kwaliteit bureaustoelen

Vakmanschap & deskundigheid

Hoogwaardige kwaliteit

Bij BeterZitten leveren we alleen producten van de beste kwaliteit, inclusief onze op maat gemaakte bureaustoelen. Onze stoelen zijn ambachtelijke kwaliteitsproducten gemaakt van eersteklas materiaal, zodat je er zeker van kunt zijn dat je investeert in een gezonde ergonomische werkplek voor de lange termijn. Onze bureaustoelen gaan zeker 10 jaar mee en zijn dus een duurzame investering in je gezondheid en productiviteit.

Of je nu op zoek bent naar een bureaustoel op maat of een stoel uit onze standaard collectie, BeterZitten is de juiste keuze. Wij staan voor vakmanschap, deskundigheid en hoogwaardige kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om de perfecte bureaustoel te vinden voor je zitbehoeften en je lichaam.

Ik wil meer weten

Bureaustoel op maat veelgestelde vragen

Hoe werkt het

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik een goede zithouding heb?
Heeft u pijnklachten tijdens of na een dag werken? Bijvoorbeeld, pijn in de nek, in de rug of in uw schouders? Dan heeft u waarschijnlijk geen goede werk- en zithouding. Bij BeterZitten helpen we u graag om te checken of uw zithouding ergonomisch is. Ook geven we advies voor het verbeteren van de zithouding.
Hoe weet ik of mijn werkplek optimaal is?
Twijfelt u of uw werkplek – of die van uw medewerkers – optimaal is ingesteld? Dan is onze werkplekcheck wat voor u! We komen langs op locatie en doen een meting, observatie, interview en schriftelijk rapportage. We controleren de stoelen, de beeldschermstand en ook de hoogte van het bureau. Op basis daarvan geven we tips en advies voor eventuele aanpassingen. We zijn hier ongeveer een kwartier tot een half uur mee bezig.
Kan ik een bureaustoel op maat laten maken?
Ja, dat kan. Bij BeterZitten maken we een bureaustoel op maat die perfect is afgestemd op uw lichaam. Bekijk hier hoe we te werk gaan bij het maken van een bureaustoel op maat.
Is een ergonomische bureaustoel wat voor mij?
Voert u werk uit waarbij u vaak zit? Werkt u bijvoorbeeld op kantoor, in een medische praktijk of in een schoonheidssalon? Dan is een ergonomische bureaustoel zeker wat voor u! Uw werk- en zithouding zijn namelijk erg belangrijk voor uw productiviteit en vitaliteit. Op termijn kunt u namelijk last krijgen van rugklachten, nekklachten, of andere klachten. Met een ergonomische bureaustoel kunt u klachten niet alleen verminderen – maar ook voorkomen.
Wat als ik niet tevreden ben met de bureaustoel?
Bij BeterZitten zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat u comfortabel zit. Daarom kunt u de bureaustoel een week lang gratis testen. We helpen u uiteraard bij het afstellen van de stoel en geven u gratis advies over het inrichten van een ergonomische werkplek. Bent u toch niet 100% tevreden met de bureaustoel? Dan halen we de stoel kosteloos op.
Reinigen jullie de bureaustoelen ook?
Bij BeterZitten bieden we een uniek concept aan waarbij professionele schoonmakers de werkplek hygiënisch reinigen, compleet desinfecteren en antibacterieel maken. Een schone werkplek verhoogt namelijk niet alleen de productiviteit op de werkvloer maar draagt ook bij aan een positieve sfeer. Lees hier alles over onze reiniging.

Volledige FAQ

Een bureaustoel die bij je past

Voor een gezonde werkplek

Bij BeterZitten helpen we je graag bij het realiseren van goede en comfortabele werkplekken. Voor hogere vitaliteit op de werkvloer.

Vrijblijvend advies

Heb je speciale wensen voor een bureaustoel? Wij adviseren je graag en denken met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

"*" geeft vereiste velden aan