×
Bureaustoel Nuance voor

Speciaal voor vrouwen

Bureaustoel Nuance

Kiezen voor de bureaustoel voor vrouwen, de Nuance, is kiezen voor jarenlang gezond zitplezier! Tachtig procent van de vrouwen werkt op een bureaustoel die niet is afgestemd op hun maten en vormen, maar op die van de man. Of, zoals grote bureaustoelfabrikanten het liever noemen: een universele kantoormedewerker.

Is dit voor u herkenbaar?

 • Zitten op het puntje van de zitting?
 • Geen gebruik maken van de armleggers want die staan veel te ver uit elkaar?
 • Geen of onvoldoende steun in uw onderrug?
 • Hinder ervaren van een te hoge rugleuning?
 • Last van nek-, rug- of schouderklachten?

Dan is de Nuance de stoel voor u. Wij maken de Nuance zelf in onze eigen werkplaats in Herpen met passie en ambacht. Een Nederlands product waar we trots op zijn!

Beschikbaar voor € 1.295,00 exclusief BTW.

Gratis adviesgesprek of bel: 0318 – 48 48 54

Bureaustoel Nuance Achter

Op basis van grondig onderzoek

Opvallend was dat de meeste klachten voorkomen bij vrouwen rond de 40 jaar. Ze werken 10 – 15 jaar achter het beeldscherm, zitten op het puntje van de stoel en gebruikten de armleggers niet of nauwelijks. Ze werken met opgetrokken schouders, een gestrekte arm richting de muis en het bureau staat vaak te hoog ingesteld. Door op het puntje van de bureaustoel te zitten zakken ze door de dag heen in elkaar met een bolle rug houding. In het ergste geval zelfs zittend met de benen over elkaar of onder het zitvlak.

Passend voor iedere vrouw

Vanuit ervaring en onderzoek hebben we daarom een eigen bureaustoel ontworpen die recht doet aan het anders zijn van de vrouw, als het gaat om zitten en maten van het lichaam. De Nuance is een passende bureaustoel speciaal voor vrouwen met een uitstekende ondersteuning in de onderrug en passende armleggers. Door de uniek instelbare 4D armleggers is er in alle gevallen een passende oplossing voor ondersteuning van de armen te bieden.

Vooral voor een smal postuur

De meeste klachten doen zich voor bij vrouwen met een smal postuur. De armsteunen staan dan veel te breed en veel te ver naar voren, Hiervoor hebben wij de Nuance Small als oplossing ontworpen. Een extra smalle stoel die een afstand van 31 cm haalt tussen de armleggers en voldoende naar achter kan worden gepositioneerd.

Gratis adviesgesprek of bel: 0318 – 48 48 54

Professionele bureaustoel nuance zijkant

Semi maatwerk

De Nuance is verkrijgbaar in een small, medium, medium+ en large uitvoering. Omdat we kijken welk type het beste past en deze dan ook nog eens speciaal instellen, kunnen we wel spreken van semi maatwerk. De instelmogelijkheden zijn voor elk type bijzonder ruim te noemen. Denk hierbij aan de lengte van de zitting, de rughoogte, de zithoek en de rughoek. De instelmogelijkheden gaan zelfs verder dan die van standaard bureaustoelen. Uiteraard stellen wij de stoel in zijn geheel af op de gebruikster. Bij het proefzitten en of het afleveren van een Nuance geven wij gratis advies voor het ergonomisch instellen van de werkplek. Denk hierbij aan gebruik van toetsenbord, muis, beeldscherm en bureauhoogte etc.

Gratis adviesgesprek of bel: 0318 – 48 48 54

Professionele bureaustoel nuance werksfeer

Waarom een speciale bureaustoel voor vrouwen?

Het is een logische vraag. Waarom een speciale bureaustoel voor vrouwen? Onderzoek leerde dat het lichaam van vrouwen anders in elkaar zit dan bij mannen…. De zitbotjes zitten gemiddeld 3 cm verder uit elkaar en het bekken is anders vormgegeven, maar het meest opvallende is dat het zwaartepunt in het lichaam van de vrouw lager zit dan bij een man. Een vrouw heeft behoefte aan een lagere ondersteuning tijdens het zitten en als ze deze niet kan vinden bij de moderne hoge rugleuningen van bureaustoelen, gaat ze onbewust op het puntje van de stoel zitten. Een vrouw vindt door het ontwerp en de vorm van een reguliere standaard rugleuning niet de ondersteuning die ze nodig heeft. Daarnaast zijn de schouders en de taille van de vrouw 8% tot 20% smaller dan bij een man . Dat is de reden dat een groot deel van de vrouwen de armleggers niet (goed) gebruiken. Simpelweg omdat ze niet passen. Ze staan veel te breed uit elkaar en vaak te ver naar voren.

Gratis adviesgesprek of bel: 0318 – 48 48 54

Ergonomische bureaustoel Nuance goed instellen

Een goede bureaustoel begint bij het juist instellen van de stoel. Hierbij is het belangrijk om op te letten of u niet te hoog zit, uw rug recht staat en uw armen op de juiste hoogte en afstand op de armleggers rusten. In de video met gebruiksaanwijzing legt expert Roelof Wobben uit hoe dit werkt bij de Nuance.

Ook maatwerk in kleuren

De meest verkochte kleur voor de Nuance is zwart. Er zijn echter ook andere kleuren beschikbaar. Onderstaand een aantal stofkleuren die beschikbaar zijn. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kleuren Nuance

Bureaustoel gratis proberen?

 • Gratis op locatie geleverd, thuis of op kantoor.
 • U bepaald na een week of de stoel blijft of retour gaat.
 • Geen interesse? Dan halen wij de stoel weer gratis op.
 • Binnen een week geplaatst.
 • We stellen de stoel persoonlijk voor u in zodat deze uitstekend past.
 • Inclusief gratis werkplekadvies.

"*" geeft vereiste velden aan

Bureaustoel gratis proberen?