// Bureaustoel Nuance
×
Professionele bureaustoel nuance werksfeer

Speciaal voor vrouwen

Bureaustoel Nuance

Welkom bij onze speciale bureaustoel voor vrouwen. Waarom zou je kiezen voor een bureaustoel speciaal ontworpen voor vrouwen? Het antwoord is simpel: omdat jouw lichaam anders gevormd is dan dat van een man. Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen gemiddeld bredere heupen hebben dan mannen, en dat het zwaartepunt in het lichaam lager ligt. Dit betekent dat we behoefte hebben aan een lagere ondersteuning tijdens het zitten, zodat we comfortabel kunnen werken zonder ongemakken.

Maar dat is nog niet alles. Onze schouders en taille zijn ook smaller dan die van mannen, wat betekent dat de armleuningen op een standaard bureaustoel vaak te breed uit elkaar staan en niet op de juiste hoogte staan. Dit kan leiden tot onnodige druk op de nek en schouders, waardoor je vermoeid raakt en zelfs pijn kunt krijgen.

De Nuance bureaustoel biedt oplossingen voor deze problemen en is ontworpen om recht te doen aan de unieke maten en vormen van ons vrouwen. We maken deze stoelen zelf in onze eigen werkplaats. Een op en top Nederlands product waar we trots op zijn.

De bureaustoel is verkrijgbaar voor euro 1.295 exclusief BTW

Gratis proefplaatsing

T
Bureaustoel Nuance Achter

Ook voor een smal postuur

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste bureaustoel een uitdaging kan zijn, vooral voor vrouwen met een smal postuur. Daarom hebben we de Nuance bureaustoel ontworpen, speciaal om te passen bij de unieke maten en vormen van vrouwen.

De Nuance is gebaseerd op uitgebreid onderzoek, waaruit bleek dat vrouwen met een smal postuur vaak klachten ervaren bij het zitten op reguliere bureaustoelen, zoals te brede armleuningen en een gebrek aan lenden ondersteuning. Met de Nuance Small kunnen we deze problemen oplossen, met een afstand van zelfs 31 cm tussen de armleuningen en voldoende naar achteren gepositioneerd zodat je niet tegen de bureaurand kunt aanstoten.

Daarnaast biedt deze bureaustoel uitstekende ondersteuning voor de onderrug en armen, wat essentieel is voor vrouwen die langere tijd achter het beeldscherm werken. We begrijpen ook dat een ergonomische werkplek meer omvat dan alleen de stoel. Daarom bieden we gratis advies voor het ergonomisch instellen van de werkplek, zoals het juiste gebruik van toetsenborden, muizen, beeldschermen en bureauhoogtes.

Met de Nuance bureaustoel kan je comfortabel en productief werken, zonder ongemakken en klachten. Investeer in je gezondheid en welzijn op de lange termijn, kies voor deze semi-maatwerk bureaustoel en ervaar zelf het verschil.

Gratis proefplaatsing

Professionele bureaustoel nuance zijkant

Semi maatwerk

Speciaal voor vrouwen bieden wij de Nuance bureaustoel aan in verschillende maten, zodat we kunnen garanderen dat de stoel perfect past bij jouw lichaam. Bij het ontwerp van de Nuance is rekening gehouden met de specifieke lichaamsvormen van vrouwen, zodat je comfortabel kunt werken zonder ongemakken.

Met onze semi-maatwerk mogelijkheden, krijg je niet alleen een bureaustoel op maat, maar ook een stoel met bijzonder ruime instelmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de lengte van de zitting, de rughoogte, de zithoek en de rughoek. En wist je dat onze instelmogelijkheden zelfs verder gaan dan die van standaard bureaustoelen? Bij ons krijg je dus niet alleen een perfect passende stoel, maar ook een stoel die volledig is afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.

Wij weten dat het belangrijk is om ergonomisch te werken, en daarom geven wij bij het proefzitten en afleveren van jouw Nuance bureaustoel gratis advies over het ergonomisch instellen van jouw werkplek. Van het gebruik van toetsenbord, muis, beeldscherm tot de juiste bureauhoogte, we nemen alles met je door om ervoor te zorgen dat je het beste uit jouw bureaustoel en werkplek haalt.

Kortom, de Nuance bureaustoel biedt de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit. Investeer in jezelf en kies voor een semi-maatwerk bureaustoel die helemaal op jou is afgestemd.

 

Gratis proefplaatsing

Ergonomische bureaustoel Nuance goed instellen

Een goede bureaustoel begint bij het juist instellen van de stoel. Hierbij is het belangrijk om op te letten of u niet te hoog zit, uw rug recht staat en uw armen op de juiste hoogte en afstand op de armleggers rusten. In de video met gebruiksaanwijzing legt expert Roelof Wobben uit hoe dit werkt bij de Nuance.

Professionele bureaustoel Nuance

Waarom een speciale bureaustoel voor vrouwen?

Lieve dames, laten we eerlijk zijn: we brengen heel wat uren zittend door achter ons bureau. En dat kan soms best vermoeiend zijn, vooral als je niet de juiste bureaustoel hebt. Maar wist je dat er een speciale bureaustoel is die speciaal is ontworpen om aan jouw zitbehoeften te voldoen?

De bureaustoel voor vrouwen is niet zomaar een stoel. Hij is speciaal ontworpen om te passen bij de vrouwelijke lichaamsvormen. Geen zorgen meer over oncomfortabele stoelen met te hoge rugleuningen of armleuningen die te ver uit elkaar staan. Deze stoel is gemaakt om jouw werkervaring te optimaliseren en om je gezondheid te ondersteunen.

De lage rugleuning van deze bureaustoel ondersteunt het zwaartepunt van jouw lichaam op een natuurlijke manier, waardoor je rechtop kunt zitten en de hele dag comfortabel kunt werken. De verstelbare armleuningen zijn speciaal ontworpen voor jouw lichaamsbouw, zodat je je armen in een ontspannen positie kunt houden terwijl je werkt.

En weet je wat nog meer? Deze stoel is stijlvol en modern, en past bij elke werkruimte. Je kunt erop vertrouwen dat de hoogwaardige materialen en het ergonomische ontwerp een investering zijn in jouw gezondheid en welzijn op de lange termijn.

Dus waarom zou je nog langer genoegen nemen met een standaard bureaustoel die niet past bij jouw lichaamsbouw? Je verdient het om comfortabel en productief te zijn tijdens je werk.

De bureaustoel is verkrijgbaar voor € 1.295 exclusief BTW.

Vraag nu een week een Nuance op proef en ervaar het verschil zelf!

Gratis proefplaatsing

Ook maatwerk in kleuren

De meest verkochte kleur voor de Nuance is zwart. Er zijn echter ook andere kleuren beschikbaar. Onderstaand een aantal stofkleuren die beschikbaar zijn. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kleuren Nuance

Gratis proefplaatsing