// Bureaustoel Ergo 452
×
Bureaustoel Ergo 452

Ideaal voor mensen met rugklachten

Bureaustoel Ergo 452

Op zoek naar een bureaustoel die geschikt is voor mensen met rugklachten? Zoek niet verder! De Bureaustoel Ergo 452 van BeterZitten is dé oplossing voor een gezonde en comfortabele zitervaring. Deze ergonomische bureaustoel is voorzien van een meebewegend kantelbaar zit-mechaniek. De verstelbare airpad in de rugleuning geeft een unieke ondersteuning en volgt al je bewegingen. Dit maakt de bureaustoel ideaal voor mensen die rugpijn willen voorkomen of bestrijden.

Fysiotherapeuten bevelen de Ergo 452 aan voor het versterken van de spieren rond bekken, rug en heupen. De bureaustoel is voorzien van het OFFI label als waarborg voor een juiste aanschaf.

Verkrijgbaar voor euro 1.195 exclusief BTW

Gratis proefplaatsing

Bureaustoel Ergo 452 zijkant

Ergonomische bureaustoel

De dynamische zitting in combinatie met de synchroon techniek zorgt voor een unieke zit-ervaring. Deze zitting beweegt mee bij iedere beweging voorwaarts, waardoor er meer spieractiviteit ontstaat en de bloedsomloop wordt bevorderd. Hierdoor zoekt het bekken en de wervelkolom steeds optimaal balans. Dit bevordert de gezondheid van de buik- en rugspieren, gewrichten en bloedsomloop. Het haalt het lichaam uit een soort slaapstand die ontstaat bij langdurig stil zitten en verhoogt de concentratie. Een ontspannen houding is mogelijk in de achterste zitpositie terwijl de Dynamische zitting horizontaal blijft staan. Dit voorkomt afknelling van spieren en bloedvaten aan de onderkant van de billen.

Gratis proefplaatsing

Ergonomische bureaustoel Ergo 452 goed instellen

Een goede bureaustoel begint bij het juist instellen van de stoel. Expert Roelof Wobben legt in de video met gebruiksaanwijzing uit hoe je de Ergo 452 goed kunt instellen. Let er hierbij op dat je niet te hoog zit, de rug recht staat en de armen op de juiste hoogte en afstand op de armleggers rusten.

 

Ergo 452 achteraanzicht

Unieke airpad in de rugleuning

De rugleuning van de bureaustoel is voorzien van een unieke Airpad die mee verplaatst bij iedere beweging en steun blijft geven waar dat nodig is. De hoeveelheid lucht in de luchtzak in de lengte van de rugleuning is eenvoudig zelf in te stellen met behulp van een onder de zitting bevestigde blaasbalg. Zitten met een Airpad in de rug geeft een zachte rug massage. Lang zitten is hierdoor minder belastend. Zitten op de bureaustoel Ergo 452 is beter voor hart en bloedvaten en activeert de stofwisseling.

Investeer in je gezondheid en kies voor de Bureaustoel Ergo 452. Met deze ergonomische bureaustoel kan je jarenlang genieten van gezond zitplezier.

Wacht niet langer, vraag vandaag nog de Ergo 452 bureaustoel een week op proef en ervaar het optimale zitcomfort.

Gratis proefplaatsing

Maatvoering:

  • Hoogte zitting tussen 49 en 60 cm
  • Zitdiepte tussen 42 en 48 cm
  • Hoogte rugleuning 55 cm
  • Breedte rugleuning 44 cm
  • Zitting breedte 48 cm
  • Afstand tussen de armleggers tussen 38 en 49 cm
  • Hoogte armleggers vanaf de zitting tussen 15 en 25 cm
  • Verstelbereik armleggers van rugleuning tot voorzijde armpad tussen 25 en 29 cm
  • Voldoet aan de NEN-EN 1335 normering

Gratis proefplaatsing