Menu

Ergonomische zadelkruk

Deel dit met je familie en vrienden
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Als alternatief voor een gewone standaard bureaustoel kiezen mensen steeds vaker voor een ergonomische kruk. Veelal ingegeven door rugpijn, nekklachten en schouderklachten of gewoon omdat ze dynamischer willen zitten.

Beleef het comfort van een zadelkruk. De ergonomisch gevormde zadelzitting zorgt voor een juiste zithouding, terwijl uw voeten stevig op de vloer staan. Door de zadelvorm komt de werkvelkolom in een houding die minder tot vermoeidheid leidt. Ook bent u zeer beweeglijk op de zadelkruk, u rolt gemakkelijk van de ene naar de andere plek.

Uitvoeringen

De zadelkrukken zijn leverbaar in 2 verschillende zitvormen. De Jumper voor een bredere zit en de Amazone, voor een smallere zit. Met name vrouwen kiezen eerder voor de Amazone.

Score Jumper zadelkruk small en breed

Bewegend zitten op een zadelkruk

Als accessoire kan gekozen worden voor een “Balance” mechaniek voor de Jumper, Amazone en Jolly zadelkruk. Het uitgekiende mechaniek zorgt er voor dat het zadel van de tabouret mee beweegt in de richting van het zwaartepunt van het bovenlichaam wanneer de gebruiker zijn houding aanpast.

balansmechaniek bewegend zitten op een zadelkruk van Score

De bekken- rugwervel stand blijft in een natuurlijke balans en drukpunten, bijvoorbeeld aan de binnenkant van de dijen en het schaambeen, worden ontlast. Het zitten op de toch al comfortabele zadelzit wordt hierdoor nog aangenamer. De uitvoering met naadloze zadelkrukken zijn speciaal ontworpen voor plaatsen waar hygiëne belangrijk is.

De anatomisch gevormde zadelzitting kantelt het bekken waardoor de wervelkolom in de meest optimale zithouding komt. Het instelbare Balance mechaniek zorgt ervoor dat de zadelzitting mee beweegt in de richting van de gebruiker waardoor men als het ware balanceert op de zadelzitting. Deze actieve manier van zitten bevordert de doorbloeding en traint en versterkt de rugspieren. De draaibare ring bepaald de mate van beweging. Hoe strakker de ring wordt gezet hoe minder beweging en vice versa.””

Zithoogte

De zithoogte van de zadelkruk is afhankelijke van uw lengte en de werkblad hoogte. Het mooiste is wanneer deze eenvoudig op hoogte kan worden gebracht. Kijk hiervoor ook eens naar het elektrisch verstelbare zit-sta bureau.

Zadelkruk met rug lendensteun

Zoekt u tijdens het actief zitten een ontspan momentje? Kies dan voor een Score Balance Amazone zadelkruk met Lendensteun. Het anatomisch gevormde zadel kantelt automatisch uw bekken waardoor uw rug een natuurlijke en ontspannen houding aanneemt. Ergonomisch zitten in optima forma.

Jumper balance zadelkruk met rugleuning

Het Balance mechaniek laat u als het ware “balanceren” zodat u een actieve zithouding krijgt. De meebewegende lendensteun (verstelbereik 5 cm) biedt lichte ondersteuning voor uw onderrug voor een momentje van ontspanning tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

Diverse uitvoeringen

De Zadelkrukken Jumper en Amazone zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Met of zonder rugleuning, in diverse hoogtes, met of zonder wielen etc. Natuurlijk adviseren wij u graag en helpen u bij uw keuze.

dievrse uitvoeringen Amazone en Jumper zadelkruk

Prijzen zadelkruk vanaf 326,00 exclusief BTW.

Voetbediening

filmpje zadelkruk met voetbediening voor de hoogte instelling

Naast de traditionele handel voor de hoogte instelling van de tabouret is de zadelkruk ook verkrijgbaar met een voetbediening. Zeker in een hygiënische omgeving kan dit super handig zijn. Meerprijs € 199,00 exclusief BTW.

Ook op scholen of in werkplaatsen is een zadelzit kruk een goede ergonomische zitoplossing.

Budget zadelkrukken eigen merk

Binnen ons eigen assortiment beschikken wij over een goede goedkope zadelzitkruk met zowel een breed zadel (bovenste rij) als ook met een small zadel (onderste rij) en als optie met een instelbaar balance mechaniek>

Prijzen:
Stadaard zwart onderstel € 195,00
Aluminium gepolijst onderstel € 225,00
Ergo Balance mechaniek meerprijs € 95,00
Prijzen exclusief 21% BTW
Uit voorraad leverbaar

Budget goedkope zadelkruk met als optie een balance mechaniek

Omschrijving budget taboeret

  • Kunstlederen pvc zitting.
  • Zowel in standaard als in small model leverbaar.
  • Kruisvoet in kunststof of gepolijst aluminium.
  • Multifunctionele wielen voor harde en zachte vloeren geschikt.
  • Standaard zithoogte.
  • Prima geschikt voor werkplaats of kapsalon.
  • Verkrijgbaar met balance mechaniek

Voor meer informatie, bestellen of advies bel 0318-484854 of vul het contactformulier in.