BeterZitten Ergonomische bureaustoelen

Nuance partners gezocht

×

In onze adviespraktijk zien wij steeds vaker vrouwen tussen de 30 en 55 jaar met nek-, rug- en schouderklachten. Voor een deel veroorzaakt door een niet goed ingestelde werkplek en een niet passende bureaustoel. De unieke Nuance bureaustoel die wij speciaal voor vrouwen ontworpen hebben en zelf fabriceren, is de beste oplossing gebleken om klachten te verminderen en of te voorkomen.

Lijkt het u leuk om mensen te adviseren over een verantwoorde werkhouding en daarbij ook het juiste product aan te bieden?

Wij zoeken voor diverse regio’s verkooppunten:

Omdat wij aanvragen krijgen uit het hele land zijn wij op zoek naar partners die als advies- verkooppunt willen dienen. Hierbij denken wij aan Fysiotherapeuten, Oefentherapeuten Mensendieck, rugcentra maar ook kantoorinrichters met een ergonomie afdeling.

Wat wij te bieden hebben:

Door een goede producttraining zorgen wij ervoor dat u de juiste gesprekspartner bent. U werkt als zelfstandig Nuance adviseur waarbij een aantrekkelijke (verkoop)beloning het gevolg is van de drang om mensen echt te helpen.

Wij leveren een uniek en onderscheidend Nederlands product, dat wij maken met passie en vakmanschap in onze werkplaats in Herpen (NB). De Nuance is leverbaar in een small, medium, XL en Large uitvoering en als dat niet past maken we hem op maat.

Reageren?

Bel voor meer informatie of een oriënterend gesprek met Roelof Wobben 06-54618018 of stuur een mail naar info@beterzitten.nl.

Week proberen?