// Gastcollege | BeterZitten
BeterZitten Ergonomische bureaustoelen

Gastdocent en lezingen

×

In de persoon van Roelof Wobben is BeterZitten® gastdocent op de HAN in Nijmegen. Jaarlijks houdt Wobben, samen met Paul Akkermans van de BeterZitten vestiging in Brabant, een gastcollege / masterclass over de ergonomie van de werk-zithouding en verbindt daarmee de wetenschappelijke wereld met de dagelijkse praktijk. Het nut van deze wederkerige kennisuitwisseling is evident. Waar de studenten fysio- en ergotherapie hun voordeel kunnen doen met de inzichten van de ‘man in het veld’, daar behoudt Wobben een kennisvoorsprong met nieuwe inzichten in de werkplekergonomie.

Lezing, inleiding of workshop

Weinig werknemers hebben weet van de fysieke belasting die het gevolg is van ‘gewoon’ zitten. Tegelijk hebben heel veel werknemers last van klachten door lage rugpijn, nekpijn of pijn in de schouders. Wonderlijk genoeg wordt in hun brein geen verband gelegd tussen deze twee. Terwijl dat dit overduidelijk wel het geval is. Wobben geeft naast gastcolleges ook workshops en lezingen over het onderwerp zitten in relatie tot Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid.

Een presentatie of training over de belastende factoren die met zittend werk te maken hebben is bijzonder geschikt voor:

  • open coffee’s
  • vrouwen netwerken
  • zakelijke netwerken
  • als module binnen opleidingen voor onder andere tekstschrijvers, personal assistent, accountants, ict opleidingen

Voor meer informatie bel 0318-484854 of vul het contactformulier in.