// Bureaustoel Ergo Large
×
Bureaustoel Ergo Large

Speciaal voor lange en of zware mensen

Bureaustoel Ergo Large

Welkom bij de bureaustoel Ergo Large, speciaal ontworpen voor lange en/of zware mensen. Wij begrijpen dat het vinden van de perfecte bureaustoel een uitdaging kan zijn, vooral wanneer je lang bent of wat meer gewicht draagt. Maar maak je geen zorgen, want de Ergo Large is hier om jouw zitervaring naar een hoger niveau te tillen!

Deze bureaustoel is ontworpen met jouw comfort in gedachten. De extra comfortabele rondom gestoffeerde hoge rugleuning en de in diepte verstelbare lendensteun zorgen ervoor dat je rug altijd de juiste ondersteuning krijgt. De gestoffeerde zitting en rug in zwarte stof bieden een stijlvolle look en de extra dikke XL comfort zitting zorgt voor een zacht gevoel dat je comfortabel laat zitten.

Maar dat is nog niet alles. Het aluminium gepolijste design onderstel is voorzien van een mat zwarte onderzijde, waardoor deze stoel er ook goed uitziet. De multifunctionele wielen zijn geschikt voor harde en zachte vloeren en de Ergo Large kan een maximale belasting van 160 kg aan.

Beschikbaar voor euro 895 exclusief BTW.

Gratis proefplaatsing

Bureaustoel Ergo Large zijkant

Ergo Large: voor lange en of zware mensen

Bij BeterZitten werken we samen met de vereniging Klub Lange Mensen, omdat we begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste bureaustoel te hebben voor lange mensen. Daarom bieden we de Ergo Large aan voor een speciale prijs, vraag ons naar de voorwaarden. Bovendien is deze stoel uit voorraad leverbaar, dus je hoeft niet lang te wachten om van je nieuwe bureaustoel te genieten.

stoel voor lange mensen

Gratis proefplaatsing

Ergonomische bureaustoel Ergo Large goed instellen

We willen graag benadrukken dat het instellen van je bureaustoel een belangrijke eerste stap is om comfortabel en gezond te werken. Gelukkig hebben we hierbij de hulp van onze expert Roelof Wobben, die je in de video met gebruiksaanwijzing op een duidelijke manier uitlegt hoe je de Ergo Large bureaustoel op de juiste manier instelt. Zo kun je zorgeloos en ergonomisch verantwoord werken en blijf je de hele dag productief en comfortabel.

Gratis proefplaatsing

 

Ergo large achteraanzicht

Product specificaties

  • In hoogte, breedte en diepte verstelbare zwarte armleggers
  • Mechaniek met instelbare gewichtsregeling voor de tegendruk van de rugleuning
  • Zitdiepte verstelling van ca 45 cm tot ca. 51 cm
  • Gaslift met een zithoogte van ca. 49 cm tot ca 63 cm
  • Aluminium gepolijst design onderstel, voorzien van mat zwarte onderzijde
  • Multifunctionele wielen, geschikt voor harde en zachte vloeren
  • Maximale belasting: 160 kg
  • De perfecte bureaustoel voor lange en of zware mensen
  • Uit voorraad leverbaar !
  • Voldoet aan de NEN-EN 1335 normering

Dus waar wacht je nog op? Investeer in je gezondheid, comfort en productiviteit met de Ergo Large bureaustoel en ervaar het verschil dat het kan maken in je werkdag!

Gratis proefplaatsing