BeterZitten Ergonomische bureaustoelen

Score Polo zadelkruk

×
Ga terug naar het overzicht

Bewegend zitten is nu ook mogelijk op de Score Polo zadelkruk zonder wielen en stimuleert mensen die veel zitten om meer te bewegen. De beweging komt vanonder uit de voet waardoor de kruk in de gewenste schuine positie kan worden gebracht voor de juiste ondersteuning.

Door te bewegen tijdens het zitten verbeteren de doorbloeding en de ademhaling met als gevolg meer energie en een betere concentratie.

Er zijn legio toepassingen te bedenken voor het zitten op de Score Polo zadelkruk. Of u nu aan het bureau werkt, staat te koken voor het fornuis, werkt aan een inpaktafel of een ondersteuning zoekt bij het kunstschilderen, op de Polo zit u goed. Op een zadelkruk als alternatief voor de bureaustoel werkt u aan een verbetering van de gezondheid.

Ergonomisch zitten op een zadelkruk kan ook heel praktisch zijn. De zadelkruk is niet alleen licht, hij is ook klein en heel wendbaar. Met andere woorden, snel te verplaatsen en op te bergen, bijvoorbeeld onder een bureau.

score polo zadelkruk ponyzitting

Geschikt voor iedere maat

De polo ergonomische zadelkruk is verkrijgbaar met een smal of breed zadel en in diverse zithoogtes en dus af te stemmen op uw lichaamsbouw en werkzaamheden

Geschikt voor iedere omgeving

De Polo tabouret voelt zich overal thuis. Op kantoor, in de werkplaats, achter de receptie maar ook thuis in de woonkamer.

zadelkruk, polo, taboeret, ponyzadel

Verkrijgbaar in meerdere stofferingen en in vele kleuren

Of u nu kiest voor stof of kunstleer, er zijn diverse stoffen en kleuren beschikbaar die passen binnen ieder interieur.

score polo zadelkruk met stamskin travira

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Polo zadelkruk? Nodig ons dan uit voor een probeersessie op uw eigen locatie.
Wij komen met de ZitExpresse en een auto vol zadelkrukken bij u op langs zodat u ter plaatse een weloverwogen keuze kunt maken. Wij doen niet aan proefplaatsingen voor zadelkrukken.

Klik hier voor informatie over andere zadelkrukken.

Meer informatie over de zadelkruk Polo?

We helpen u graag met het kiezen van de zadelkruk die het best past bij uw lichaam, eventuele klachten en werkomgeving. Wilt u meer weten of een afspraak maken voor de zitexpresse aan huis of op kantoor?

Neem contact op of bel: 0318 – 48 48 54

Ga terug naar het overzicht