// Bureaustoel Ergo 100
×
Ergo100 BeterZitten

Ideaal voor thuis of op kantoor

Bureaustoel Ergo 100 voor 20 cent per dag!

Thuiswerken is de nieuwe norm, en dat betekent dat we meer tijd doorbrengen achter onze thuiswerkplekken. Maar wat als we je vertellen dat je niet hoeft te lijden onder een slechte bureaustoel? Integendeel, met de Ergo 100 haal je de perfecte stoel in huis voor jouw thuiswerkplek! Maar ook menig kantoor is ingericht met deze bureaustoel.

Met zijn in hoogte verstelbare rugleuning en lendensteun, in diepte verstelbare zitting en armleggers die je precies op jouw maat kan instellen, biedt de Ergo 100 een optimaal zitcomfort voor jouw dagelijkse werkzaamheden. En het beste van alles? Met zijn prijs-kwaliteitverhouding is deze bureaustoel ook nog eens betaalbaar, slechts 20 cent per dag!

Wil je rugklachten verminderen of voorkomen dan is de Ergo 100 een prima keuze.

Beschikbaar voor euro 515 exclusief BTW.
Of lease voor 5 jaar voor euro 12,50 per maand exclusief BTW

Ik wil meer weten

Ergo 100 zijaanzicht

Ergo 100, de bureaustoel die je werk- en zitervaring voor altijd zal veranderen.

Wist je dat veel mensen investeren in hun gezondheid door naar de sportschool te gaan of naar een fysiotherapeut, maar niet in zitcomfort? Terwijl juist een goede bureaustoel van groot belang is voor je gezondheid en productiviteit.

Met onze Ergo 100 bureaustoel investeert je in je gezondheid én productiviteit voor slechts 20 cent per dag. Dat is minder dan de prijs van één kopje koffie per dag! Deze investering zal zichzelf snel terugbetalen in de vorm van meer productiviteit en minder rugpijn. Want zeg nu zelf, wie wil er nu niet pijnvrij werken?

Onze ergonomische bureaustoel gaat zeker 10 jaar mee en kost je dan slechts 51,50 euro per jaar. Met 240 werkdagen per jaar komt dit neer op ongeveer 21 cent per dag. En als we kijken naar de productiviteitswinst die je zult behalen door pijnvrij te kunnen werken, dan is die investering meer dan de moeite waard.

Bestel nu de Ergo 100 en ervaar het comfort van ergonomisch zitten. Laat je rugpijn tot het verleden behoren en verhoog je productiviteit met onze comfortabele en duurzame bureaustoel. Bestel vandaag nog en geniet van een gezonde, pijnvrije werkervaring.

Bestel Ergo 100 direct

Bureaustoel Ergo 100 achter

Waarom Ergo 100?

De Ergo 100 is speciaal ontworpen met jouw comfort in gedachten. Met de mogelijkheid om de rug en de lendensteun in diepte te verstellen, kun je de stoel perfect afstemmen op je lichaam. Ook de armleggers zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar, zodat je armen op de juiste hoogte en afstand van het lichaam kunnen rusten. De gewichtsregeling bij het los zetten van de rugleuning zorgt ervoor dat de stoel zich aanpast aan je lichaamsgewicht, wat zorgt voor een optimale ondersteuning van je rug.

De Ergo 100 is uitgerust met multifunctionele wielen van 60 mm voor zowel harde als zachte vloeren. De Ergo 100 biedt een prima zitcomfort. Bovendien voldoet de bureaustoel aan de (N)EN 1335 norm, die eisen stelt aan de hoogte en diepte van de zitting en de rugleuning, de lengte van de armleggers en het kantelmechanisme.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Ergo 100 de perfecte bureaustoel is voor de thuiswerkplek. Wij hebben de Ergo 100 speciaal geselecteerd als de beste prijs-kwaliteitverhouding voor de thuiswerkplek. Twijfel dus niet langer en ervaar het comfort van de Ergo 100 bureaustoel zelf!

Beschikbaar voor 515 euro exclusief BTW.

Bestel Ergo 100 direct

Product specificaties

Deze bureaustoel Ergo 100 voldoet aan de (N)EN 1335. Deze norm geeft aan dat de stoel beschikt over een in hoogte en diepte verstelbare zitting, een rugleuning van minimaal 22 cm hoog en een lendensteunvlak, armleggers met een lengte van minimaal 20 cm en een kantelmechanisme bij zowel de rugleuning als de zitting, voornamelijk geschikt voor mensen met een lichaamslengte tussen de 151 en 192 centimeter.

  • in hoogte verstelbare gestoffeerde rug
  • gewichtsregeling bij het los zetten van de rugleuning
  • armleggers in te stellen in gewenste hoogte, breedte- en diepte.
  • gestoffeerde comfort zitting, in diepte instelbaar
  • verstelbare lendensteun
  • zwarte gaslift (Chroom is een optie)
  • zwart kunststof onderstel (gepolijst aluminium is een optie)
  • multifunctionele wielen 60 mm geschikt voor harde en zachte vloeren
  • 10 jaar Full Service garantie (niet op stoffering)
  • Voldoet aan de NEN-EN 1335 normering en als optie ook in NPR 1813 uitvoering verkrijgbaar

Geen proefplaatsing mogelijk

Helaas is het momenteel niet mogelijk om een proefplaatsing aan te bieden. Maar we willen dat je volledig tevreden bent met je aankoop, daarom bieden we een week niet goed geld terug garantie. Zo kun je de Ergo 100 rustig uitproberen en kijken of het de perfecte stoel voor jou is, zonder enig risico.

Bestel Ergo 100 direct