TRACKING_TAG Bureaustoel of werkplek professioneel laten reinigen - BeterZitten Menu

Bureaustoel of werkplek professioneel laten reinigen

Straks weer met een frisse en schone start aan het werk

Er komt een moment dat we de thuiswerkplek gaan verlaten en weer gezellig op de vertrouwde kantoorwerkplek gaan zitten. Hoe fijn zou het dan niet zijn wanneer u aan een schone werkplek kunt aanschuiven?

Een schone, hygiënische werkplek heeft een positief effect op de werksfeer en het ziekteverzuim. Wij bieden daarom met Chairbusters een uniek concept aan waarbij professionele schoonmakers de werkplek hygiënisch reinigen, compleet desinfecteren en antibacterieel maken. 

Professionele reiniging van bureaustoel en vergaderstoel

Bureaustoel en of vergaderstoel

Ze desinfecteren en reinigen de volledige bureaustoel of vergaderstoel hygiënisch en antibacterieel bestaande uit; zitting, rug, onderstel, wielen en armleggers. Prijs € 19,95 per stoel.

Totale werkplek

Ze desinfecteren en reinigen het bureaublad, de poten, toetsenbord, muis en beeldscherm. Prijs € 24,95 per werkplek excl. BTW

Uitgebreide reiniging

Upgrade van de werkplek reiniging met contactpunten zoals; deurklinken, lichtschakelaars, trapleuningen, liftbedieningspanelen en prullenbakken. Prijs op aanvraag

Overige voorwaarden

Bovengenoemde prijzen gelden vanaf 20 werkplekken en zijn dan zonder voorrijkosten.
Minder werkplekken is uiteraard ook mogelijk maar dan zijn we helaas genoodzaakt om € 45,00 excl. BTW aan voorrijkosten te rekenen.

Voor meer informatie bel 0318-484854 of vul het contactformulier in.