TRACKING_TAG Gewoon lekker zitten zonder pijn, ergonomische bureaustoel Ergo 300 Menu

Bureaustoel Ergo 300

De ergonomische bureaustoel voor iedereen

De Ergo 300 ergonomische bureaustoel helpt bij het voorkomen van rugpijn voor vrijwel ieder lichaamstype. De belangrijkste reden dat zo veel klanten voor de Ergo 300 kiezen is het zitcomfort. Deze ergonomische stoel is slim samengesteld in samenwerking met fysiotherapeuten en ergonomie specialisten: vanuit een basisopbouw kunt u de stoel eenvoudig instellen zodat hij voor vrijwel iedereen een perfect passende en ergonomische zitoplossing biedt. Ideaal als u een zittend beroep heeft!


Waarom de Ergo 300?

 • Meestverkochte bureaustoel
 • Optimaal verstelbaar zodat hij bijna altijd goed past.
 • Perfect geschikt voor flexibele werkplekken.
 • Uitstekend zitcomfort.
 • Helpt tegen rug-, nek- en schouderklachten.

Direct uit voorraad leverbaar voor €695,00 exclusief BTW.

Of direct bestellen.


Bureaustoel Ergo 300, ergonomie in optima forma

Een ergonomische stoel die écht goed past

Lekker en goed zitten kan alleen maar als een bureau stoel ook goed past. Mensen verschillen echter in (boven)beenlengte, omvang, kort of lang bovenlichaam en noem maar op. Vaak zien we op kantoren toch dat iedereen op een standaard bureaustoel zit die niet makkelijk aan te passen is. Het gevolg: rugklachten, nekklachten en RSI.

In een handomdraai perfect ingesteld

Binnen de ergonomie kan een centimeter het verschil maken. De ergonomische bureaustoel Ergo 300 is daarom zo slim samengesteld dat we vanuit een basisopbouw de stoel zo in kunnen stellen dat hij voor vrijwel iedereen een perfect passende en ergonomische zitoplossing biedt.

Waar u ook werkt: op kantoor, uw flexplek of thuis

De belangrijkste reden dat zo veel klanten voor de Ergo 300 kiezen is het zitcomfort. De Ergo 300 is de ideale oplossing als u met een standaard stoel toch voor iedereen een persoonlijke zitoplossing wil geven, zoals bij kantoren met flexwerkplekken.

Ergo 300 ergonomische bureaustoel

Ergonomische bureaustoel Ergo 300 testen?

De bureaustoel Ergo 300 is onze meest verkochte bureaustoel. Probeer hem zelf gratis op uw eigen werkplek. U krijgt gratis advies over uw werkplek, we stellen de stoel voor u in en u kunt hem een weekje testen. Zo kunt u op uw eigen werkplek ervaren wat een goede ergonomische bureaustoel voor u doet.

Vraag een gratis proefplaatsing aan

Klanten over de Ergo 300

“Beter Zitten bleek een goede oplossing te kunnen bieden met stoelen geschikt voor iedere werkruimte, geleverd binnen de gestelde termijn, en klein genoeg om ook aan boord te krijgen.”

Hoofd technische dienst – Zr. Ms. Zeeleeuw


“De stoel wordt netjes afgeleverd en ter plekke ingesteld. Zelf bijstellen en daarmee verschillende instellingen uitproberen is ook heel makkelijk.”

Sascha Bertus – Room to Grow


Ergo 300 tegen rugklachten

Goede ondersteuning aan de onderrug

De stoel heeft een in de diepte verstelbare lucht-lendensteun. Dit zorgt voor een perfecte aansluiting op de onderrug en biedt de juiste ondersteuning voor als u langdurig zit en rugklachten wil voorkomen.

Armleggers die steun geven aan de armen

Goede ondersteuning van de armen is net zo belangrijk om rug- en schouderklachten te voorkomen als de rugleuning van de stoel. De Ergo300 is voorzien van extra brede en comfortabele 4D verstelbare armleuningen.

Makkelijk te verstellen

Zo heeft u in een handomdraai de stoel perfect ingesteld naar uw lichaam. Perfect als u in een omgeving werkt met flexplekken.

Hoe stelt u de ergonomische bureaustoel Ergo 300 goed in?

Een goede bureaustoel begint bij het juist instellen van de stoel. Hierbij is het belangrijk om op te letten of u niet te hoog zit, uw rug recht staat en uw armen op de juiste hoogte en afstand rusten. In onderstaande video legt expert Roelof uit hoe dit werkt bij de Ergo 300.

Productspecificaties van de Ergo 300 ergonomische bureaustoel

 • Verstelbare lucht lendensteun in de rugleuning
 • 4D verstelbare brede armleggers (draaibaar)
 • Gepolijst aluminium voetenkruis met rubber bescherming op de bovenkant
 • Hoogte zitting tussen 48 cm en 63 cm (dus ook geschikt voor lange mensen)
 • Zitdiepte tussen 39 cm en 49 cm
 • Hoogte rugleuning tussen 52 cm en 60 cm
 • Breedte rugleuning onderkant 44 cm, bovenkant 34 cm
 • Zittingbreedte 46 cm
 • Afstand tussen de armleggers tussen 36 cm en 53 cm
 • Hoogte armleggers vanaf de zitting tussen 18 cm en 29 cm
 • Verstel bereik armleggers van rugleuning tot voorzijde armpad tussen 25 en 31 cm

Ergo 300 small is extra geschikt voor smalle vrouwen

8 van de 10 bureaustoelen zijn voor vrouwen te breed. De armsteunen staan dan te ver uit elkaar om ze goed te kunnen gebruiken. Met de extra smalle Ergo 300 kunt u – als u de zitting korter wil maken – de armleggers samen met de zitting naar achteren schuiven. De armen worden dan wel goed ondersteund op de armleuningen zodat u nek en schouderklachten voorkomt. Een alternatief voor een nog beter passende stoel voor vrouwen is de door ons ontwikkelde bureaustoel Nuance.


Meer informatie over de Ergo 300?

We helpen u graag met het kiezen van de bureaustoel die het best past bij uw lichaam, klachten en werkomgeving. Wilt u meer weten over de Ergo 300 of advies over de juiste bureaustoel? Neem contact op!