// Offi label voor ergonomische bureaustoel Ergo 452
BeterZitten Ergonomische bureaustoelen

Offi label voor bureaustoel Ergo 452

×
Ga terug naar het overzicht

Combinatie van onafhankelijk label en toegevoegde kennis biedt een waarborg voor een juiste ergonomische zitoplossing voor op kantoor.

De unieke dynamische zitting van deze BeterZitten® ergo 452 bureaustoel geeft in combinatie met de toegepaste synchroon techniek een unieke zit-ervaring. De zitting die bij iedere beweging voorwaarts meebeweegt zorgt voor meer spieractiviteit en bevordert de bloedsomloop. Het bekken en de wervelkolom zoeken steeds optimale balans. Bewegend zitten is goed voor buik- en rugspieren, gewrichten en bloedsomloop en ververst het vocht in de tussenwervelschijven. Het haalt het lichaam uit een soort slaapstand die ontstaat bij langdurig stil zitten en verhoogt de concentratie.
Daarnaast beschikt de ergo 452 over de unieke Airpad in de rug. Deze geeft steun in de rug waar het nodig is waarbij de hoeveelheid lucht eenvoudig zelf is in te stellen.
BeterZitten® ergo 452 is een bureaustoel met alle comfort, preventief maar ook uitermate geschikt bij (rug)klachten.

Offi label Ergo 452Voor bedrijven die op zoek zijn naar ergonomische zitoplossingen biedt de combinatie van het onafhankelijke label en de voorlichting van BeterZitten® over ergonomie, de waarborg voor een juiste aanschaf.

OFFI Label is het internationale keurmerk welke uitsluitend wordt gebruikt voor kantoor gerelateerde producten. De doelstelling van OFFI Label is voor zowel consumenten als bedrijfsmatige inkopers van kantoor gerelateerde producten het herkenbare teken te zijn voor kwaliteit en milieu. OFFI Label geeft inzicht in de fabricage, de grondstoffen en de kwaliteit van een product. Het label maakt gebruik van uitsluitend erkende keurmerken en certificeringen in combinatie met uitgebreide producttesten. Alleen op deze wijze is gegarandeerd dat het product niet alleen met respect voor mens en milieu (maatschappelijk verantwoord) is geproduceerd maar ook dat het voldoet aan hoge kwaliteitseisen. OFFI Label is hierin wereldwijd uniek.
Alle informatie over deze certificering van de BeterZitten® ergo 452 en het OFFI label is beschikbaar op www.offilabel.org.

Neem contact op of bel: 0318 – 48 48 54

Ga terug naar het overzicht