BeterZitten Ergonomische bureaustoelen

Bureaustoel, sluitpost of gereedschap?

×
Ga terug naar het overzicht

Wanneer we een gemiddelde bedrijfsbus van een aannemer open trekken, dan treffen we geen black&dekker boormachine aan maar een Makita of ander kwalitatief goed merk.
We kennen allemaal wel de uitspraak “goed gereedschap is het halve werk”! Waarom worden werknemers dan met een zakcentje naar ikea gestuurd of worden bij goedkope sites
online zomaar een paar bureaustoeltjes gekocht? Het bureau en de bureaustoel zijn immers het gereedschap van de kantoormedewerkers? Heeft u wel eens geprobeerd met een botte boor gaatjes te boren in een betonnen muur? Dat is om gek van te worden. Voor dat u het weet gaat u ook gek worden van de rugpijn als u te lang blijft zitten op een versleten bureaustoel. Is uw bureaustoel ouder dan 5 jaar? Vraag ons dan eens om een beoordeling te doen. In de praktijk zien we veel stoelen met een doorgezakt kussen of zelfs bureaustoelen die scheef staan door jarenlange eenzijdige belasting. Kies voor gezondheid en vitaliteit en zie de bureaustoel als gereedschap dat op tijd moet worden vervangen.

Ga terug naar het overzicht
Week proberen?