TRACKING_TAG Beensteun nodig voor gebroken been? Menu

Wintersportblessure? beensteun!

Terug van wintersport met een gebroken been of andere beenblessure? Beensteun kopen.

Wij hebben een handige en comfortabele ergonomische beensteun in het assortiment. U kunt deze zowel thuis als op het werk gebruiken.
De hoogte en de hoek van de beensteun kan eenvoudig aangepast worden. Door de wieltjes is deze eenvoudig dichterbij te trekken.

Een beensteun kan ook een uitkomst zijn voor mensen met een knieprobleem, beperking, fractuur of vasculair probleem / trombose. Bij veel standaard beensteunen wordt de knieholte niet goed ondersteund, waardoor de knie overstrekt wordt. Soms zie je wel dat er een oude bureaustoel zonder rugleuning wordt ingezet als beensteun. Deze staat dan vaak te recht en te hoog. De ergonomische houding die hoort bij goed zitten is beter met een een goede ondersteuning.

 

Productspecificaties

  • Verstelbare zithoek
  • Beensteun L40 x B25cm
  • Standaard kunstleren bekleding (zwart)
  • Hoogte 40-55 cm
  • Aluminium kruispoot Ø 52 cm
  • Vrijlopende zwenkwielen

Direct uit voorraad leverbaar voor € 240,00 exclusief BTW en € 20,00 verzendkosten.


Beensteun onder uw bureau

Onze verrijdbare beensteun is eenvoudig in hoogte in te stellen en is ook kantelbaar. De beensteun geeft dan de juiste ondersteuning.  Zeker in het wintersport seizoen is er veel vraag naar een beensteun voor mensen die met een breuk terug zijn gekomen.

Met de verstelbare beensteun – enkelsteun voorkom je vochtophoping na bijvoorbeeld een enkel operatie.


Meer informatie over de beensteun?

We helpen u graag met het kiezen van de oplossing die het best past bij uw lichaam, klachten en werkomgeving. Voor meer informatie bel 0318-484854 of vul het contactformulier in.