TRACKING_TAG Stoelmassage voor vitale en duurzaam inzetbare medewerkers Menu

Stoelmassage voor gezonde medewerkers

Deel dit met je familie en vrienden
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Motivatie en gezondheid van medewerkers bevorderen door regelmatige stoelmassage past binnen het beleid van Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.
Regelmatig tijd nemen om preventief te zorgen voor stressreductie, verbetering van de doorbloeding en vermindering van nek-, rug- en schouderklachten zorgt voor productieve en gezonde medewerkers. Het resultaat is minder ziekteverzuim en een hogere motivatie.

Beginnende klachten worden door de stoelmasseur opgemerkt. Vroege interventie door bijvoorbeeld een werkplekcheck, een aanpassing van de werkhouding of het vervangen van een niet passende bureaustoel zorgt voor het voorkomen van (langdurig) ziekteverzuim.

Door een luisterend oor tijdens de massage kan de stoelmasseur knelpunten in de werkdruk, interne communicatie en of externe factoren signaleren. Hij kan deze, met toestemming, richting de organisatie communiceren waardoor vroegtijdig maatregelen genomen kunnen worden.

Bij stoelmassage worden eeuwenoude technieken gebruikt. Een massage bestaat uit een combinatie van drukpuntmassage, strekkingen en knedingen. Het is ontwikkeld om op locatie te geven in een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische behandelstoel. In 10 tot 30 minuten worden schouders, nek, hoofd, rug, heupen, armen en handen behandeld. Een stoelmassage kan daarmee overal en altijd. De kleding kan gewoon aangehouden worden. De massage heeft nog meer effect als het met regelmaat gebeurt. Eénmaal per week is aan te bevelen, vooral als er klachten zijn. Na de behandeling voel je je uitgerust en fit!  In een rustige en ontspannen sfeer weer even opladen waarna met nieuwe energie het werk weer opgepakt kan worden.

Stoelmassage is laagdrempelig en kan ook ingezet worden voor eenmalige evenementen, bijvoorbeeld op beurzen.

BeterZitten werkt samen met de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs en kan de leden van harte aanbevelen. Samen werken we preventief aan een gezond bedrijfsklimaat.
Klik hier om naar de website te gaan van de vereniging en vindt een stoelmasseur bij u in de buurt.