Menu

Voor een vast bedrag per maand je eigen werkplek

Deel dit met je familie en vrienden
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Onze klanten willen goed, gezond en comfortabel zitten. Vaak ingegeven door lichamelijke klachten als bijvoorbeeld rugpijn. Dat ze hiervoor een bureaustoel moeten kopen, komt financieel niet altijd goed uit. Daarnaast neemt het bewustzijn toe dat goedkoop vaak duurkoop is en goedkoop niet ten goede komt aan duurzaamheid, alleen al omdat het product minder lang meegaat. BeterZitten geeft je nu de mogelijkheid een gebruikersovereenkomst aan te gaan in plaats van een stoel te moeten kopen. Dat is beter voor het milieu en voor de liquiditeit.

Hoe het werkt

Wij maken een aanbieding voor één of meerdere bureaustoelen uit ons assortiment, al of niet in combinatie met een zit-sta bureau. Hierin staat de gebruikersvergoeding die je gedurende 36 of 48 maanden verschuldigd bent. Aan het eind van de periode nemen wij het geheel weer terug of we maken een afspraak over verder gebruiken, vaak tegen een lager bedrag. Je bent geen eigenaar van de goederen alleen gebruiker. Voorwaarden: je dient ingeschreven te staan bij de KvK en minimaal een jaar ondernemer te zijn. Je moet een inboedel of inventarisverzekering hebben.

Kosten voor lease van een ergonomische stoel

Indicatie van een gebruikersvergoeding op basis van 36 maanden

Wanneer je kiest voor de ergonomische bureaustoel Ergo 300 bedraagt de vergoeding ca € 24,00 per maand. Voor de bureau stoel Ergo 452 ca € 38,00 per maand en voor de kantoorstoel Nuance ca € 45,00 per maand.  De gebruikersvergoeding voldoe je per kwartaal vooraf. De éénmalige administratie- en financieringskosten bedragen € 82,50. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van acceptatie.

Circulaire economie

De circulaire economie is een economisch systeem dat bedoeld is om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en waardevernietiging te minimaliseren. Anders dan in het huidige lineaire systeem, waarin grondstoffen worden omgezet in producten die aan het einde van hun levensduur worden vernietigd. Na afloop van de gebruikersovereenkomst heb je de keuze om door te gebruiken of je geeft de stoel(en) aan ons terug. Wij gaan kijken welke onderdelen nog bruikbaar zijn en kunnen deze hergebruiken in second life stoelen. Restanten worden zo goed mogelijk aangeboden voor recycling.

Eigen productie van bureaustoel Nuance en de HIPPIE balanskruk

Eigen productie en MVO

Een aantal producten waaronder de HIPPIE balanskruk en de bureaustoel Nuance maken we zelf in de vestiging in Herpen. Een aantal onderdelen laten we maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en dragen daardoor bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO. Wij kijken steeds hoe we voor het milieu het beste kunnen fabriceren met zo min mogelijk restafval.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte bel 0318-484854 of vul het contactformulier in.