Menu

HIVE belstoel genomineerd voor de Benelux Office Products Award 2017

Op 13 juni jl. vond de jurering voor de Benelux Office Products Awards 2017 plaats, waaronder de HIVE belstoel. De deskundige jury, die bestond uit mensen uit de vakhandel, consultancy, kantoorautomatisering, facility en bedrijfsfysiotherapie, boog zich over de talrijke producten en concepten, die dit jaar weer van een hoog niveau waren.
Hive prijs voor office products awardVerschillende categorieën vergden intensieve beraadslagingen, omdat de kwaliteit van de inzendingen elkaar weinig ontliepen. Vooral in de nieuwe categorie Healthy Work Equipment was de concurrentie groot en het blijkt weer dat vitaliteit en ergonomie op kantoor hot zijn. Maar ook andere segmenten lieten mooie staaltjes van innovatie zien.
Uit het uitgebreide juryberaad is een mooie lijst van genomineerden voortgekomen.

De HIVE is zelfs twee keer genomineerd ! Nominatie in de categorieën Design Awards en Office Interiour.

De Benelux Office Products Awards gaan hun dertiende achtereenvolgende jaar in. De Awards zijn het platform voor kwaliteit, innovatie en inspiratie in de branche. Hoogtepunt van de verkiezing is de Benelux Office Night, waar de branche zich verzamelt voor de feestelijke uitreiking. De winnaars krijgen een fraai podium om hun zegevierende product of concept over het voetlicht te brengen. Om nieuwe producten en concepten succesvol te laten zijn, is innovatie en marketing van het hoogste niveau een vereiste. De Benelux Office Products Awards zijn hiervan de jaarlijkse afspiegeling en mogen zich verheugen op een nog altijd groeiende nationale en internationale belangstelling. De dertiende editie belooft dan ook weer veel moois en een bewijs van de vernieuwingskracht van de branche.

Onafhankelijk
Belangrijk bij de Benelux Office Products Awards is de onafhankelijke positie van de prijs. Awards worden niet gesponsord en een onafhankelijke en deskundige jury kiezen de winnaars. De leden van de jury reflecteren de diversiteit van de bedrijven in de markt, en bestaat uit dealers, eindgebruikers, branchedeskundigen en vakpers.

Klik hier voor meer informatie
HIVE is een Stoel voor verbetering akoestiek en privacy