Freelance adviseur gezocht

Wij zijn op zoek naar een freelance adviseur voor de verkoop van onze ergonomische bureaustoelen. In Nederland zijn 1,2 miljoen mensen met nek,- schouder- en rugklachten. Dit komt voor een deel door een verkeerde werkhouding en deels omdat het op de juiste manier zitten te weinig aandacht heeft. We gaan pas goed voor ons zelf zorgen als het pijn doet.

bureaustoel voor vrouwen, bureaustoel Nuance, burostoel NuanceBeterZitten®  heeft een aantal unieke bureaustoelen die mensen helpen om goed te zitten, waaronder de bureaustoel Nuance speciaal voor vrouwen. Dit helpt om gezond, vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven.

Lijkt het u leuk om mensen te adviseren over een verantwoorde werkhouding en daarbij ook de juiste producten aan te bieden?

Wij zoeken voor diverse regio’s freelance adviseurs:

Enthousiaste dienstverlenende doeners met goede communicatieve vaardigheden.
Een medische of ergonomische achtergrond is een pré.
U bent voorzien van een doses lef om zelf deuren te openen en ziet een aantrekkelijke verdienste als beloning voor het dienen van de klant.
Voldoening haalt u uit mensen die blij zijn met uw advies en product

Wat wij te bieden hebben:

Natuurlijk kunt u niet zonder goede kennis op pad. Door scholing en (product)training zorgen wij ervoor dat u de juiste gesprekspartner bent. U werkt als zelfstandig adviseur waarbij een aantrekkelijke beloning het gevolg is van de drang om mensen echt te helpen.

workshop beter zitten

Wij leveren onderscheidende producten waarmee u goed kunt scoren. Speciale doelgroep waar dit jaar de marketing op is gericht, zijn vrouwen tussen de 30 en 55 jaar met nek-, rug- en schouderklachten.

Reageren?

Bel voor meer informatie of een oriënterend gesprek met Roelof Wobben 06-54618018 of stuur een mail met uw motivatie naar info@beterzitten.nl