TRACKING_TAG Wintersportblessure? Gebruik een ergonomische beensteun - BeterZitten Menu

Ergonomische beensteun

De handige en comfortabele ergonomische beensteun kunt u zowel thuis als op het werk gebruiken, maar ook in de medische praktijk.
De hoek en de hoogte van de steun kan eenvoudig aangepast worden. Wieltjes maken het mogelijk de steun goed te verstellen en te positioneren.

Productspecificaties

  • Verstelbare zithoek
  • Beensteun L40 x B25cm
  • Standaard kunstleren bekleding (zwart)
  • Hoogte 42,5-57,5 cm
  • zwarte kruispoot Ø 54 cm
  • Vrijlopende zwenkwielen

Alleen enkele uitvoering is direct uit voorraad leverbaar voor € 240,00 exclusief BTW en € 20,00 verzendkosten.


Een beensteun voor onder uw bureau

Een been- en enkelsteun is met name geschikt voor mensen met een knieprobleem, beperking, fractuur of vasculair probleem / trombose. Standaard beensteunen geven geen goede ondersteuning in de knieholte, waardoor het been overstrekt wordt. In de praktijk zien we allerlei hulpmiddelen als doosjes, kistjes, stapels papier of zelfs een stoel. Er is dan geen sprake van een goede ondersteuning en het zorgt ook voor een verkeerde zithouding. Een ergonomische beensteun is door de goede verstelbaarheid een uitkomst.

Been- en enkelsteun voor ondersteuning

De verrijdbare ergonomische steun is eenvoudig in hoogte in te stellen en is ook kantelbaar. De beensteun geeft dan de juiste ondersteuning.  Zeker in het wintersport seizoen is er veel vraag naar voor mensen die met een breuk terug zijn gekomen. Ook kun u de beensteun op maat laten maken als u een specifiek formaat had gewenst.

Met de verstelbare steun voorkom je vochtophoping na bijvoorbeeld een enkeloperatie. Medici kunnen de beensteun ook inzetten tijdens behandelingen.

Wij verkopen de beensteun in een enkele en dubbele uitvoering.
De enkele is uit voorraad leverbaar in zwart kunstleer.

De nieuwe gaslift (2020) met verlaagde tegendruk maakt het instellen van de hoogte heel eenvoudig.


Meer informatie over de beensteun?

We helpen u graag met het kiezen van de oplossing die het best past bij uw lichaam, klachten en werkomgeving. Voor meer informatie bel 0318-484854 of vul het contactformulier in.