TRACKING_TAG Deskbike voor meer beweging Menu

Deskbike voor meer beweging

Deskbike voor een goede gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

De bureaufiets, ook wel Deskbike genoemd, is niet meer weg te denken uit een moderne kantooromgeving. Binnen het beleid van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid zien we dat mensen beseffen dat ze meer moeten bewegen op de werkplek. Langdurig stil zitten is slecht voor de gezondheid en kan tot risico’s leiden als hart- en vaatziekten en diabetes. Regelmatig de bureaustoel afwisselen met een balanskrukje als de HIPPIE of even een tijdje fietsen zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en daardoor voor een betere afvalstoffen afvoer.  Daarnaast worden stofjes in het lichaam aangemaakt waardoor u zich beter gaat voelen. De creativiteit neemt toe en ook de productiviteit. Wat houdt u eigenlijk tegen om meer te gaan bewegen op het werk? Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De investering voor een betere gezondheid kost eenmalig slechts € 329,00 inclusief BTW en dan mag u de kleur ook nog uitzoeken! Model large + € 25,00 .

De Deskbike is er in meerdere hippe kleuren waaronder de nieuwe kleur goud. De beschikbare kleuren zijn goud, oranje, rood, wit-zilver, wit-wart, zilver-zilver, zwart-zilver. Om te zorgen dat de bureaufiets goed past, is deze in 3 maten verkrijgbaar. Small ( 130-165 cm)  Medium (165 – 185) en Large ( 185 – 200 cm ). In het algemeen en zeker binnen flexplekken is de Medium uitvoering de beste keuze. Met de 4 wielen rol je hem eenvoudig onder het bureau. De trapweerstand is eenvoudig in te stellen dus geschikt voor ieder conditie niveau. De Deskbike is normaal uit voorraad leverbaar en heeft een garantietermijn van 12 maanden.

Nieuwe Deskbike nu met Deskbike app!

De nieuwe Deskbike is voorzien van een App voor het meten van je prestaties ! Wil je meer bewegen op de werkplek? kies dan voor de Deskbike. het is wel noodzakelijk over een bureau/tafel te beschikken van minimaal 105 cm hoog. Wij verkopen ook elektrisch verstelbare zit-sta tafels, klik hier voor meer informatie.
Daag jezelf uit en ga meer fietsen met de Deskbike App. Al je prestaties worden handig opgeslagen en aan het eind van je werkdag weet je precies hoeveel kilometer je hebt weggetrapt.
Fiets mee met een 3D Wereldtournee en zorg ervoor dat je je dagelijkse doel behaalt door minimaal 1 uur te fietsen achter je bureau. Download de gratis App in de Appstore.

Belangrijk!

Voor het goed kunnen gebruiken van de Deskbike is een tafel nodig met vrije beenruimte en een minimale hoogte van 105 cm. De nieuwe Deskbike is voorzien van een App voor het meten van uw prestaties ! Wij verkopen ook elektrisch verstelbare zit-sta tafels, klik hier voor meer informatie. Wilt u meer bewegen op de werkplek? kies dan voor de bureaufiets.
Daag u zelf uit en ga meer fietsen met de App. Al uw prestaties worden handig opgeslagen en aan het eind van de werkdag weet u precies hoeveel kilometer er zijn weggetrapt. De Deskbike app kan met meerdere collega’s worden gebruikt.
Fiets mee met een 3D Wereldtournee en zorg ervoor dat u dagelijkse uw doel behaalt door minimaal 1 uur te fietsen achter het bureau.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte bel 0318-484854 of vul het contactformulier in.