TRACKING_TAG bureaustoel met beensteun individueel op maat gemaakt Menu

Bureaustoel met beensteun

Deel dit met je familie en vrienden
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Bureaustoel op maat met een verstelbare beensteun.

Wat kan ons werk toch leuk zijn! Iemand blij en gelukkig gemaakt met een nieuwe bureaustoel met een vaste beensteun. De beenklachten waren ontstaan vanuit een post traumatische dystrofie. In dit geval kan het been alleen comfortabel gehouden worden in een rechte positie.

bureaustoel op maat met beensteun

Op de foto links de oude rode bureaustoel met een constructie onder de beensteun met een wieltje. Het geheel rammelde en er zat geen schuim meer op de zitting, echt compleet versleten.

Wij hebben na een passing een nieuwe ergonomisch goed passende bureaustoel gemaakt met een beensteun die aan het mechaniek en de zitting vastzit.

De hoek van de beensteun is eenvoudig in te stellen en de afstand van de voetsteun ook. Een comfortabele stoel waar de betreffende weer vele jaren mee vooruit kan.  Werkelijk een product waar we trots op zijn! Wat is het toch fantastisch als je met een individuele maatwerk kantoorstoel weer iemand blij kan maken.
bureaustoel met beensteunEen stoel met beensteun maakt onderdeel uit van ons werk als maatwerk specialisten. Mocht u nu zelf niet meer lekker zitten en meer willen weten over onze maatwerk bureaustoelen?

Bel voor meer informatie of advies 0318-484854 of vul het contactformulier in.