BeterZitten Ergonomische bureaustoelen

Rugklachten

×
Ga terug naar het overzicht

Vier van de vijf mensen heeft weleens last van rugpijn. Lage rugpijn wordt ook wel spit of lumbago genoemd. Rugpijn en diverse andere rugklachten bij mensen die veel zitten, zijn te wijten aan de onnatuurlijke houding die uw lichaam aanneemt als u verkeerd zit. Dan staat de wervelkolom niet in zijn natuurlijke houding wat op den duur rugklachten met zich meebrengt.

Last van rugklachten? BeterZitten helpt u graag verder met tips over de juiste zithouding, het juist afstellen van de bureaustoel en zitoplossingen die passen bij uw lichaam en uw werkzaamheden.

Bureaustoelen tegen rugklachten


Ergo 300 ergonomische bureaustoel

Ergo 300: ergonomische bureaustoel

Een bureaustoel maken die bij alle mensen past, is onmogelijk voor bureaustoel fabrikanten. En dat terwijl de juiste pasvorm zo belangrijk is bij een bureaustoel tegen rugklachten. De bureaustoel Ergo 300 is zo slim samengesteld dat we de stoel zo kunnen aanpassen dat deze in 90% van de gevallen wel passend is. 

Bekijk de Ergo 300.


Ergonomisch goed zitten op de bureaustoel ergo 452

Ergo 452: bureaustoel tegen rugklachten

Deze bureaustoel heeft een dynamische zitting. Bewegend zitten is goed voor buik- en rugspieren, gewrichten en bloedsomloop en ververst het vocht in de tussenwervelschijven. De lucht in de rug verplaatst mee bij iedere beweging en geeft steun in de rug waar dat het meest nodig is.

Bekijk de Ergo 452 bureaustoel

Ga terug naar het overzicht
Week proberen?