BeterZitten Ergonomische bureaustoelen

Bewegend zitten op je bureaustoel !

×
Ga terug naar het overzicht

Bewegend zitten, beter voor lijf en leden.

Ons lichaam is niet gebouwd voor langdurig stil zitten, maar is en ingesteld op een afwisselende houding en beweging. BeterZitten is altijd op zoek naar innovatieve zit-oplossingen die een bijdrage leveren aan een actieve werk- en zithouding met als doel mensen gezond te make en te houden door meer beweging tijdens het zitten.

Onze serie Ergo 452 bureaustoelen kunnen naast het dynamische synchroonmechaniek  ook worden voorzien van het unieke Dynamic swing mechaniek. bureaustoel Ergo 452 met swingzitting

Door gebruik te maken van de unieke Dynamic swing van de zitting, ontstaat er meer beweging van uw bekken, rug en rugspieren. Deze bewegende zittechniek is speciaal door de ergonomen van een grote Duitse werkgever ontwikkeld om het personeel zo lang mogelijk gezond te houden en o.a. rugklachten te voorkomen.

Alleen al in Nederland zijn er 1,2 miljoen mensen met nek- rug- en schouderklachten. Daarom is er een groeiende vraag naar zitoplossingen die o.a rugklachten helpen voorkomen door meer beweging toe te laten tijdens het werk. Werkgevers en ARBO diensten stellen steeds hogere eisen aan verantwoord zitcomfort op de werkplek.

Bureaustoel Ergo 452 met stof of netbespanning

De Ergo 452 is als bureaustoel met dynamisch synchroonmechaniek verkrijgbaar, maar ook als Ergo 452 DS met de Dynamic swing bewegende zitting voor meer beweging op de werkplek. De rug van de bureaustoel kan voorzien worden van normale stoffering of een netbespanning / netwave rug.

Bewegend zitten als preventie in uw ziekteverzuim beleid.
Vraag ons gerust naar een gratis proefplaatsing om het comfort van deze nieuwe manier van bewegend zitten aan den lijve te ondervinden, bel naar 0318-484854 voor een afspraak.

 Air comfort lendensteun.

Voor meer zitcomfort is de bureaustoel Ergo 452 ook uit te rusten met de unieke Air comfort lendensteun in de rugleuning. De luchtlendensteun strekt zich uit over de hele lengte van de rugleuning. Bij het zitten verplaatst de lucht zich over de wervelkolom en geeft steun waar nodig. Bij het verzitten past de lendensteun zich aan uw nieuwe houding aan. Een unieke zit beleving  en weldaad voor het lichaam.

Wij bieden u de mogelijkheid om gratis een Ergo 452 bureaustoel van BeterZitten te testen op uw eigen werkplek.

Gratis proefplaatsing aanvragen

Ga terug naar het overzicht
Week proberen?