// Beensteun op maat of standaard op wielen uit voorraad leverbaar
BeterZitten Ergonomische bureaustoelen

Beensteun op maat

×
Ga terug naar het overzicht

Bent u opzoek naar een beensteun op maat die past bij uw bureaustoel op maat? Beter Zitten realiseert een beensteun op maat. Altijd perfect afgestemd op uw lichaam. Een beensteun op maat kan een uitkomst zijn voor mensen met een beperking, fractuur of vasculair probleem / trombose. Met een op maat gemaakte beensteun zit u weer comfortabel achter uw bureau.

Neem contact op

Waarom een beensteun op maat laten maken?  

Met een beensteun op maat wordt uw lichaam precies op de juiste manier ondersteund. Dat biedt niet alleen comfort maar geeft ook pijnverlichting. Bij veel standaard beensteunen wordt de knieholte niet goed ondersteund, waardoor de knie overstrekt wordt. Soms zie je wel dat er een oude bureaustoel zonder rugleuning wordt ingezet als beensteun. Deze staat dan vaak te recht en te hoog. 

Een beensteun op maat voor iedereen  

Wij hebben een bureaustoel gemaakt voor een vrouw met ernstige klachten aan haar linkerbeen ten gevolge van een Posttraumatische Dystrofie. Hierdoor kan zij alleen comfortabel werken als zij haar linkerbeen hoger of languit kan leggen. Dat hebben wij gerealiseerd door een beensteun op maat te maken. Deze steun is in hoek verstelbaar en de voet kan rusten tegen de in lengte verstelbare voetsteun. Het voordeel van de getoonde constructie op de foto’s is dat de been-/voetsteun alle bewegingen van de stoel volgt en daardoor in alle standen uiterst comfortabel is.

stoel met beensteun

Ergonomische beensteun uit voorraad leverbaar 

Onze losse verrijdbare beensteun is eenvoudig in hoogte in te stellen als ook kantelbaar. De beensteun geeft dan de juiste ondersteuning. Een beensteun kan zowel aan de stoel worden bevestigd of als los onderdeel, al of niet op wielen, worden gemaakt. Zeker in het wintersport seizoen is er veel vraag naar een beensteun voor mensen die met een breuk terug zijn gekomen. De beensteun op wielen is in zwart uit voorraad leverbaar voor € 295,00 exclusief BTW inclusief verzendkosten.

beensteun kopen

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van een standaard beensteun of een maatwerk beensteun.

Neem contact op of bel: 0318 – 48 48 54 Ga terug naar het overzicht